Delta Lloyd

Delta Lloyd

Bij Qredits zetten medewerkers van Delta Lloyd als vrijwilliger hun ondernemerskennis en ervaring in om startende en bestaande ondernemers te begeleiden bij hun onderneming. 

Delta Lloyd levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor zakelijke en particuliere klanten. We zijn actief met vier bekende merken: Delta Lloyd, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank en OHRA.

Van schulden naar kansen

Delta Lloyd Foundation is door Delta Lloyd in 2008 opgericht om financiële zelfredzaamheid in Nederland te bevorderen. Met het programma Van schulden naar kansen leren wij huishoudens in Nederland die in armoede leven door schulden - of met een groot risico daarop, financieel zelfredzamer te worden. Zij kunnen dan hun administratie op orde houden, hebben voldoende kennis en begrip van financiële zaken en kunnen inkomen genereren en hun uitgaven beheersen. Dit doen wij door als verbindende factor op te treden tussen maatschappelijke organisaties, kennis- en onderzoeksinstituten en vrijwilligers. Hiermee dragen wij bij aan een duurzame oplossing van armoede en geeft het inzicht in wat werkt bij de aanpak van schulden.

Samenwerking met Qredits

Bij Qredits zetten medewerkers van Delta Lloyd als vrijwilliger hun ondernemerskennis en ervaring in om startende en bestaande ondernemers te begeleiden bij hun onderneming. Door de ondernemers inzicht te geven in hun inkomsten en uitgaven helpen de vrijwilligers hen financieel zelfredzamer te worden.

www.deltalloydfoundation.nl

Delta Lloyd