ING

ING

Betrokken ING medewerkers zetten zich als vrijwilliger in om ondernemers te coachen. Op deze manier kunnen we nog meer ondernemers kansen op succes bieden.

ING is een bank voor iedereen. Wij willen mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn. Wij zien het als onze maatschappelijke taak om de Nederlandse maatschappij vooruit te helpen en mensen te laten groeien. Dat doen we onder andere door sponsoring van sport, cultuur, ondernemerschap, donaties vanuit het ING Nederland fonds en betrokken medewerkers die zich inzetten als vrijwilliger. Zo helpen we de samenleving vooruit.

Samenwerking met Qredits

Ondernemerschap is de basis van het Nederlandse economische succes. ING vindt het belangrijk om (startende) ondernemers goed op weg te helpen bij het realiseren van hun dromen, ook als de juiste kredietoplossing niet bancair is. Zo zien wij in Qredits een betrouwbare partner om uw droom een vliegende start te geven. Daarom zetten betrokken ING medewerkers zich als vrijwilliger in om ondernemers te coachen. Op deze manier kunnen we nog meer ondernemers kansen op succes bieden.

ING