ING x Qredits

ING x Qredits

Jij je droom,
wij het krediet, de training en de coaching.

Hey ondernemer! Wij zijn hier om jouw dromen waar te maken. Want wanneer je niet in aanmerking komt voor een financiering van de bank, in dit geval van de ING, betekent dat niet dat je geen krediet kunt krijgen. Wij bieden oplossing. Zo hebben we voor iedere situatie een passende financiering. Daarnaast bieden wij ook training en coaching. Alles om jouw dromen mogelijk te maken

 

Direct een krediet aanvragen

Hey ondernemer!

Wij zijn hier om jouw dromen waar te maken. Want wanneer je niet in aanmerking komt voor een financiering van de bank, in dit geval van de ING, betekent dat niet dat je geen krediet kunt krijgen. Wij bieden oplossing. Zo hebben we voor iedere situatie een passende financiering. Daarnaast bieden wij ook training en coaching. Alles om jouw dromen mogelijk te maken!

Zakelijk krediet

Wij bieden passende financiering voor iedere situatie. In de vorm van een Microkrediet, MKB-krediet, Flexibel krediet, Lease, Bedrijfshypotheek en een Sociaal krediet voor ondernemers. Afhankelijk van jouw wensen en situatie. Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot € 250.000.

Meer over kredieten

Training

Krediet alleen is niet genoeg, geloven wij. En daarom bieden we je extra begeleiding in de vorm van diverse trainingen. Gratis als je bij ons een zakelijke lening hebt afgesloten en tegen een betaalbare prijs als dat niet zo is.

Meer over training

Coaching

Als ondernemer komt er veel op je af. Soms is het dan fijn als je kunt terugvallen op iemand met kennis en ervaring. Een ervaren professional die precies weet wat je nodig hebt om je bedrijf tot een succes te maken. Onbetaalbaar en daarom helemaal gratis voor kredietklanten.

Meer over coaching

Al vele andere ondernemers gingen je voor

ING x Qredits