Rabobank

Rabobank

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag.

Omschrijving bedrijfsactiviteiten

Wanneer je van plan bent om een onderneming te starten of uit te breiden, dan levert de Rabobank graag een bijdrage aan jouw succesvolle start. Met als coöperatief motto  ‘samen bereik je meer dan alleen’ helpen we ondernemers al meer dan 100 jaar bij het opstarten of uitbouwen van hun onderneming en zijn we daardoor marktleider geworden.  Zo kun je als starter rekenen op startersvoordelen, uitgebreide lokale kennis over ondernemen in jouw regio en een sterk lokaal (ondernemers)netwerk.

Onze kernwaarden zijn integriteit, respect, professionaliteit en duurzaamheid. Dat betekent voor ons dat wij eerlijk, oprecht, zorgvuldig en betrouwbaar willen handelen en willen samenwerken op basis van respect, waardering en betrokkenheid. Maar ook dat wij klanten van dienst willen zijn met hoogwaardige kennis en faciliteiten, en willen bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin. Hier plukken ondernemers die bij de Rabobank bankieren dagelijks de vruchten van.

Samenwerking met Qredits

Ondernemende mensen zijn de kurk waarop de maatschappij drijft, daarom vinden wij ondernemerschap ontzettend belangrijk. Het stimuleren van ondernemerschap is zelfs een van de  redenen van het bestaan van onze coöperatie. En nog steeds is elke Rabobank ondernemer in de eigen lokale gemeenschap. Het coachen van startende ondernemers en het adviseren van bestaande ondernemingen zien wij als een van onze belangrijkste taken. Daarom ondersteunen wij initiatieven zoals Qredits, met het leveren van vrijwillige coaches willen wij ons steentje bijdragen aan het ondernemerschap in Nederland.

www.rabobank.nl

Kies een coach bij jou in de buurt

Rabobank