Welten

Welten

Bedrijfsactiviteiten Welten

Welten is toonaangevend partner voor interim professionals en financiële instellingen en biedt no-nonsense oplossingen. Op ons innovatieve platform staat de ontwikkeling van vakmanschap centraal. Duurzaamheid en vertrouwen zijn leidend in ons handelen. Wij bieden mensen met ambitie een kansrijke omgeving om optimaal bij te dragen aan de dienstverlening van financiële instellingen.

Qredits en Welten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is de standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw. Ook Welten is zich hiervan bewust en zet graag kennis en ervaring van Weltenaren in en is daarom sinds 2010 officieel partner van het coachingsprogramma van Qredits.

Welten is voortdurend actief in de financiering van startende en middelgrote ondernemingen. Graag ondersteunt Welten Qredits klanten bij de start van hun ondernemersactiviteiten. De mens centraal, No-nonsense en Altijd door passie gedreven staat voor het DNA van Welten. Deze waarden sluiten perfect aan bij de activiteiten van Qredits. Dit initiatief levert voor alle betrokkenen een winsituatie op. Enerzijds heeft de deskundigheid van de coaches een positief effect op de ontwikkeling van de ondernemer en anderzijds is het een bijzondere leerervaring voor de coaches.

www.welten.eu

Kies een coach bij jou in de buurt

Welten