Corona-overbruggingskrediet voor starters

Ben jij een starter en heb jij geld nodig om deze coronacrisis te overbruggen?

Is jouw bedrijf door corona getroffen? Dan kun je voor een overbruggingskrediet bij Qredits terecht. Want als sociale kredietverstrekker willen we ook in deze tijden klaarstaan om ondernemers te helpen.

Gestart in het eerste half jaar van 2020

Starters die in het eerste half jaar van 2020 zijn gestart met hun bedrijf kunnen in de praktijk zeer beperkt gebruik maken van de bestaande regelingen. Vanuit Qredits willen we ook deze groep nu ondersteunen. Om in aanmerking te komen voor deze speciale kredietvorm moet je dus tussen 1 januari en 30 juni 2020 zijn gestart met je onderneming.

Wat zijn de voorwaarden? 

Over het rentetarief en de looptijd kunnen we je helaas nog geen beloftes doen. Momenteel liggen de voorwaarden namelijk ter beoordeling bij de Europese Commissie.

Om je toch op weg te helpen, starten we alvast met het beoordelen van je aanvraag. Zo kunnen we bij akkoord op de voorwaarden straks snel handelen. Het betreft naar alle waarschijnlijkheid een lening van maximaal €35.000 die we vanaf halverwege maart kunnen gaan verstrekken.

Welke gegevens hebben wij van je nodig? 

Om deze beoordeling goed te kunnen doen, hebben we de volgende documenten nodig:

  • Een korte omschrijving van je bedrijfsactiviteiten (of ondernemingsplan)
  • Een investeringsbegroting
  • Tussentijdse cijfers 2020
  • Aangifte IB 2019
  • Wel of niet kunnen wachten tot halverwege maart   

Na ontvangst van de bovenstaande stukken gaan we, indien er genoeg aanknopingspunten zijn, een afspraak met je inplannen om je aanvraag verder te beoordelen.

Kun je niet wachten tot halverwege maart, dan gaan we kijken welke andere opties we voor je hebben. Zien we geen aanknopingspunten dan hoor je dat binnen twee werkdagen van ons.

Wil jij gebruik maken van dit overbruggingskrediet? Dien dan nu je aanvraag in.  

Nu een Overbruggingskrediet aanvragen

Corona-overbruggingskrediet voor starters