Downloads

Downloads die je verder helpen

Dé verzamelplek voor al onze ondersteunende online producten. Wil je hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan of financieel plan? Ben je op zoek naar online hulp? Wij bieden jou opties aan als e-learnings, sjablonen en voorbeelden. Hieronder kan de keuze maken waar jij op dit moment het meest behoefte hebt.

 Ondernemingsplan Schrijven

  • Ondernemingsplan template downloaden
    Als je een eigen onderneming wilt beginnen, is het verstandig eerst een goed ondernemingsplan te maken. Qredits wil jou als startende ondernemer graag op weg helpen om een succesvol bedrijf te kunnen starten. Op deze pagina kun je ons ondernemingsplan template downloaden.
  • Voorbeeld ondernemingsplan downloaden
    Roos werkt in een modewinkel die ze graag wil overnemen. Zij heeft een goed businessplan geschreven aan de hand van de Qredits ondernemingsplan template. Download haar ondernemingsplan voorbeeld.
  • E-learning ondernemingsplan schrijven activeren
    Qredits wil jou als startende ondernemer graag op weg helpen om een succesvol eigen bedrijf te kunnen starten en potentiële klanten te bereiken. Heb je hier hulp bij nodig? Dan is de gratis e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou.

Financieel plan Schrijven

Verkoopplan Schrijven

Goed Debiteurenbeheer

Downloads