Krediet voor je horecazaak nodig?

Krediet voor je horecazaak nodig?

Bierbrouwerij Koninklijke Grolsch en kredietverstrekker Qredits werken samen om horecaondernemers vooruit te helpen in deze financieel zware tijden. We trekken samen op om klanten en potentiële klanten van Grolsch te kunnen financieren

Direct een krediet aanvragen

Qredits verstrekt al sinds 2009 zakelijke kredieten in alle branches en sectoren die via banken moeilijker financiering kunnen krijgen. Belangrijk kenmerk van Qredits is dat ze dit doet als stichting zonder winstoogmerk. Hierdoor is horeca, net als bijvoorbeeld detailhandel en bouw vanaf de start al een belangrijke doelgroep voor Qredits. 

De samenwerking  

Binnen deze samenwerking kan Qredits kredieten verstrekken tot € 250.000,- met een gemiddelde looptijd van 5 jaar waarbij Grolsch voor een deel borg zal staan. Een overzicht van de verschillende kredietproducten vind je op onze productpagina

Qredits verleent in deze samenwerking 1% rentekorting op haar lening producten (m.u.v. ons Flexibel krediet). Deze rentekorting is op de overzichtspagina overigens nog niet verrekend. Grolsch neemt bij afsluiting van een krediet de behandelkosten voor haar rekening. 

Meer dan krediet alleen 

Qredits is een sociale kredietverstrekker, zonder winstoogmerk. Bij het afnemen van een (overbruggings)krediet bieden we ondernemers dan ook verschillende gratis ondernemerstrainingen. Datzelfde geldt voor de 1-op-1 coaching, verzorgd door een professional of ervaren ondernemer uit de poule van 700 vrijwillige Qredits-coaches. Qredits biedt ondernemers namelijk meer dan krediet alleen. 

Van cateringbedrijf tot discotheek en van café tot sterrenrestaurant: de horecabranche is divers. Iedereen heeft zijn eigen vragen, maar sommige zijn voor elke horecaondernemer relevant. Lees welke vragen de horecaondernemers het vaakst aan de KVK stellen.

Krediet voor je horecazaak nodig?