Bedankt voor je MKB-krediet aanvraag

Hoe nu verder?

De procedure voor het aanvragen van een krediet bij Qredits bestaat uit 5 stappen. Elk van de stappen moet positief worden afgesloten, voordat de volgende stap wordt gezet.

Een e-learning cadeau

Als je MKB-krediet wordt afgesloten én het krediet wordt uitgeboekt, dan krijg je een e-learning naar keuze cadeau. Wij vinden het belangrijk dat je met succes je eigen bedrijf start of je huidige bedrijf uitbreidt. Onze e-learnings kunnen je daarbij helpen! Bekijk hier alvast de verschillende e-learnings.

Als je MKB-krediet is goedgekeurd, kan je bij de offerte aangeven welke e-learning je wilt ontvangen.

 

Hoe verloopt een kredietaanvraag?

1. De aanvraag

In onze kredietaanvraagmodule ga je van start met je online aanvraag. We vragen daar om je persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Afhankelijk van je fase van ondernemerschap, starter of bestaand, ontvangen we graag een aantal documenten.

Bekijk de verschillende checklists.

2. Afspraak met bedrijfsadviseur

Ziet je plan er goed uit? Dan bellen we om een afspraak in te plannen met een bedrijfsadviseur uit jouw regio. De bedrijfsadviseur komt dan bij jou thuis of op de zaak langs. Soms bestaat de mogelijkheid om online kennis te maken, bijvoorbeeld via een videocall. Samen bespreken jullie je ondernemingsplan en de kredietaanvraag.

Lees meer over het gesprek met de bedrijfsadviseur.

3. Verstrekking lening

Goedgekeurd? Yes! We sturen je een lening voorstel toe met alle afspraken erin. Ga je hiermee akkoord? Dan ontvang je een definitieve overeenkomst. Na digitale ondertekening wordt het krediet op je rekening gestort. Je kan dan meteen aan de slag!

Lees meer over de verstrekking van je lening.

Lees de 3 stappen of bekijk de video
Bedankt voor je MKB-krediet aanvraag