Intermediair

Intermediairsdesk

Als sociale kredietverstrekker willen we het intermediairs zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een aanvraagmodule ontwikkeld. Het indienen van een aanvraag via deze module heeft een aantal voordelen;

  • Eerste contact altijd met de intermediair
  • Alle aanvragen onder één account
  • Een persoonlijk aanspreekpunt binnen Qredits
  • Altijd op de hoogte van de status van de kredietaanvraag

Ik heb een intermediairs account    Intermediairs account aanmaken

De ingevulde gegevens worden continu opgeslagen, daardoor kun je op ieder moment de aanvraag pauzeren en later afronden.

TOA krediet aanvragen als intermediair

Vragen?

Neem dan contact op met onze collega's van Bedrijfsadvies Binnendienst, zij staan paraat om jou verder te helpen.Contactgegevens

Bedrijfsadvies Binnendienst
[email protected] / 0546-534019

Hoe verloopt een kredietaanvraag?

1. De aanvraag

In onze kredietaanvraagmodule ga je van start met je online aanvraag. We vragen daar om je persoonlijke- en bedrijfsgegevens. Afhankelijk van je fase van ondernemerschap, starter of bestaand, ontvangen we graag een aantal documenten.

Bekijk de verschillende checklists.

2. Afspraak met bedrijfsadviseur

Ziet je plan er goed uit? Dan bellen we om een afspraak in te plannen met een bedrijfsadviseur uit jouw regio. De bedrijfsadviseur komt dan bij jou thuis of op de zaak langs. Soms bestaat de mogelijkheid om online kennis te maken, bijvoorbeeld via een videocall. Samen bespreken jullie je ondernemingsplan en de kredietaanvraag.

Lees meer over het gesprek met de bedrijfsadviseur.

3. Verstrekking lening

Goedgekeurd? Yes! We sturen je een lening voorstel toe met alle afspraken erin. Ga je hiermee akkoord? Dan ontvang je een definitieve overeenkomst. Na digitale ondertekening wordt het krediet op je rekening gestort. Je kan dan meteen aan de slag!

Lees meer over de verstrekking van je lening.

Lees de 3 stappen of bekijk de video

Zij werden en zijn succesvol dankzij Qredits

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Intermediair