All you need is a Qredits coach!

De Qredits-coaches staan altijd klaar voor onze ondernemers. Ons 10-jarig bestaan is dan ook de uitgelezen kans om hen flink in het zonnetje te zetten. Dus als een heuse Robert ten Brink ging onze Qredits-reporter het land door om lieve woorden te verzamelen. Wil jij na deze video ook wel zo'n fijne coach? Of wil je coach worden? Meld je dan nu aan! 

 

Bekijk ook

All you need is a Qredits coach!

Onze diensten

Qredits biedt krediet tot € 250.000, coaching en kennis in de Qredits Academy voor ondernemers.

All you need is a Qredits coach!

Qredits nieuws en actualiteiten

Qredits is actueel en vandaag. Lees mee.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

All you need is a Qredits coach!