Antwoorden door coaching

Antwoorden door coaching

Business groei en persoonlijke groei gaan hand in hand.

“Ik ben Edward Nagel. Na mijn studie elektrotechniek aan de TU Eindhoven kwam ik al snel in de internationale zakenwereld terecht. Mijn zoon vroeg me eens ‘Pap, waar ben je eigenlijk allemaal geweest?’ Samen gingen we tellen en ik durf het bijna niet op te schrijven, maar het waren 55 landen. Ik heb in vele culturen mogen werken, met heel verschillende klanten en ondernemers. Mooie en uitdagende klussen. Veel change management. Echt samen werken. Samen tegenslag doorvoelen en overwinnen. Samen successen vieren.

Groei en change blijven mij fascineren. Vooral wat de werkelijke drijfveren van mensen zijn. Hun bronnen, de vorming en uiting ervan. En daarnaast de bekende business en organisatie dynamiek. Waarom? Omdat ik geloof dat business groei en persoonlijk groei hand in hand gaan. Zo begon ik in 2013 aan de 3-jarige opleiding bij Phoenix in Utrecht, waar het ging om eigenheid, interventie en change.

Ervaringen delen

Al langer wilde ik mijn ervaringen breder delen dan alleen maar ‘on the job’. Door starters en ondernemers een toolbox te geven. Ze supporten om hun business dromen en doelen écht uit te laten komen. Omdat er zoveel meer mogelijk is dan je zelf (be)denkt. Ik ben toen gaan schrijven en dat resulteerde in mijn eerste managementboek. De titel is ‘Maandagmorgen staat alles op z’n kop!’. Want zo voelt een ondernemer zich als hij van start gaat. Het boek komt dit jaar uit. Tijdens het schrijven leerde ik via netwerken in 2014 Qredits kennen. Ik dacht ‘wow, wat een gaaf concept!’. Financieren én de ondernemer actief ondersteunen. Ik kon alleen maar mijn drijfveren volgen: business dromen én doelen realiseren. Ik wilde coach worden!

Samen een antwoord vinden

Inmiddels heb ik een aantal coach trajecten gedaan. Zeer uiteenlopend van aard. Helpen met het schrijven van het businessplan voor de kredietaanvraag. Sales activiteiten ontwikkelen. Té ambitieuze plannen bijstellen. Meer balans vinden tussen werk en rust. Debiteuren strakker managen. Elke keer samen met de ondernemer ontdekken: wat is de beste knop om als eerste in te drukken? Het mooie is, dat je nooit van te voren weet wat de echte uitdaging is. Soms is het nog te ontwikkelen ondernemersvakmanschap. Soms iets persoonlijks. Maar altijd thema’s rondom de kernvraag: wat is je ondernemersvonk en hoe kunnen we die ontketenen? Daar samen een antwoord op vinden, dat is leuk en ontzettend dankbaar.

Qredits verdient een groter podium

Mijn enthousiasme over Qredits deel ik heel makkelijk. Als ik in mijn netwerk iemand zie of leer kennen scan ik bijna als vanzelf of zij of hij een Qreditscoach zou kunnen zijn. En natuurlijk gebruik ik dan de pitch lessen van Patrick van Gils. Vaak worden ze meteen nieuwsgierig. Qredits is een mooi concept en het verdient een groter podium! Mij is het gelukt om al een aantal coaches binnen te halen. Ook dat is leuk en dankbaar.”

Edward Nagel
www.orangespark.nl
Qredits coach

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Antwoorden door coaching