Harm Oosting - Hotel BonAparte

Harm Oosting - Hotel BonAparte

‘Ons team is fantastisch, samen runnen we dit hotel.’

In de bosrijke omgeving van Lochem ligt een kleinschalig hotel met een uitnodigend terras als je aan komt rijden. Het Barchemse boetiekhotel BonAparte is sinds 2016 van Harm en Tony. Zij namen het over vanuit de Hamphire keten en legden hun ziel en zaligheid erin. Ondertussen straalt het hotel, bruist het van de jonge gedreven medewerkers en hebben de gasten het naar hun zin.


Persoonlijke touch

De ondernemers glunderen als ze vertellen over hun hotel. “De persoonlijke touch die we eraan kunnen geven, dat maakt het leuk, mede daarom wilden we graag een eigen hotel. We werkten al eerder samen in de hotellerie en hebben elkaar ook leren kennen bij ons vorige werk. Toen onze missie daar volbracht leek, wilden we een nieuwe uitdaging. Dit hotel leende zich daarvoor.”

“Dit hotel diende zich aan en leek voor ons weggelegd. De sfeer binnen is klassiek, passend bij het 18e -eeuwse pand. Het hotel heeft 38 kamers en beschikt over zalen om vergaderingen en festiviteiten te organiseren. Veel gasten kiezen het hotel uit vanwege de omgeving waarin mooie fiets en wandelroutes te vinden zijn. Wij houden van de kleinschaligheid die het heeft, maar ook het klassieke karakter is het helemaal!”

Taakverdeling

Tony heeft over het algemeen de leiding, hij stuurt het personeel aan en daar is hij enorm ervaren in. Harm neemt de sales en marketing van het boetiekhotel op zich en is dus verantwoordelijke voor de boekingen. Zo hebben de heren de taken goed verdeeld. Het aansturen van het team is overigens een behoorlijke klus. Want Harm en Tony hebben maar liefst 45 medewerkers in dienst. “Een fantastisch team, we runnen dit hotel echt samen met hen. We zijn zo op elkaar ingesteld.”

Werkgelegenheid

Hiermee dragen ze op grote schaal bij aan de werkgelegenheid in Nederland. Daar zijn we als kredietverstrekker best trots op. In totaal creëerden we samen met de 12.000 ondernemers die we financierden, maar liefst 20.000 banen.

En de teller loopt nog altijd door, ook bij Harm en Tony. Zij hebben van hun droom werkelijkheid kunnen maken. Dromen helpen realiseren zoals die van Harm en Tony, dat is waar we het bij Qredits voor doen. Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Harm Oosting - Hotel BonAparte