Jamely Schuld - byJamely

Jamely Schuld - byJamely

“Voor mijn 20e had ik al twee leningen, de bank vond het wel goed geweest.”

De bestickerde MNI Cooper voor de deur laat geen twijfel over, hier heeft Jamely haar kapsalon. Boven aangekomen is de bedrijfsruimte omgetoverd tot een volwaardige salon. Daar knipt, verft en styled de jonge Jamely er lustig op los.

 

Zelf heeft ze momenteel een hippe astint als haarkleur. Maar dat verschilt door het jaar heen nog wel eens. Iets wat haar hele leven al het geval is. De interesse voor het kappersvak heeft ze namelijk meegekregen van haar moeder, die een eigen salon aan huis heeft.

Doorverwezen naar Qredits

Toen Jamely voor zich zelf wilde beginnen op haar achttiende kon ze voor een kleine lening terecht bij de Rabobank. En ook voor een investering in de inventaris was er bij de bank nog ruimte. Maar toen de verhuizing er aan zat te komen van haar moeders salon naar een eigen salon, verwees de Rabobank door naar Qredits.

Hartstikke jong

“Ik was natuurlijk nog hartstikke jong en had al twee leningen bij hen lopen sinds mijn 18e. Dan wordt het risico almaar groter voor de bank. Ze zagen misschien de potentie ook niet helemaal, die mijn eigen salon zou hebben voor het terugbetalen van de eerdere leningen. Gelukkig durfde Qredits het wel aan, dus sloot ik bij hen een lening af voor de verbouwing van deze ruimte tot mijn salon.”

In haar salon, ‘By Jamely’, is haarverzorging een ‘hot item’. Jamely werkt met de meest verzorgende producten uit Italie, zonder schadelijke stoffen. Ook voor oppeppende behandelingen kun je bij haar terecht. Daar komen mensen vanuit de wijde omgeving op af. Deze jonge, vlotte kapster pas jouw coupe af op je stijl en verzorgd je haar letterlijk tot in de puntjes.

Durf

Juist haar durf en haar ervaring zorgde ervoor de Jamely een krediet ontving. “De bedrijfsadviseur die bij me langs kwam, Milou, zag dat echt wel goed. Ik wil namelijk echt heel graag ondernemen. Van ’s morgens half negen, tot ’s avonds tien uur maak ik afspraken. Het geeft echt vrijheid, mijn eigen agenda, mijn eigen keuzes over de producten waarmee ik werk, gewoonweg doen wat ik leuk vind. Eigenlijk heb ik het precies zoals ik wil, mede dankzij Qredits.”Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Jamely Schuld - byJamely