Kick’n Studios – Gil Lieveld

Kick’n Studios – Gil Lieveld

“Ik wilde iets nieuws, een uniek concept. Dansers komen hier terecht omdat ze wat anders willen. De docenten zijn populair onder mijn dansers omdat ze hebben meegespeeld in diverse videoclips. Mijn dansers zien de dansschool als ideaalbeeld.” Aan het woord is Gil Lieveld (34), eigenaar van dansstudio Kick’n Studios in Zoetermeer.

Eigen dansstudio

“Al van jongs af aan had ik het idee van een eigen dansschool. Ik wilde altijd elektrotechniek studeren aan de Technische Universiteit, maar op mijn 15e heb ik het roer omgegooid en ben ik verder gegaan met mijn danscarrière. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met danslessen geven en het is nooit veranderd. Inmiddels is mijn dansschool uitgegroeid tot de grootste hiphop studio van Nederland en heb ik toffe dingen mogen doen, zoals op tournee met Armin van Buuren en Scooter. Iets wat mijn werk erg divers maakt.

   

Sociaal doel

“Het werken met jeugd vind ik naast heel leuk ook belangrijk. Door ze een passie te geven en houvast, blijven ze op het rechte pad. De drang om hen door middel van dans zelfvertrouwen en een netwerk te geven, die voel ik zelf heel sterk uit ervaringen.” De docenten die les geven zijn echte professionals. “Ze zijn bekend van tv of in de scene. Samen met het team geven we meerdere keren lesgegeven in verschillende dansstijlen. Van hiphop tot afro, maar ook ballet.”

Door een vriend bij Qredits gekomen

Gil heeft een aantal jaar geleden een vriend geholpen met het opstarten van een winkel. “Er was startkapitaal nodig, maar na onderzoek te hebben gedaan bij de bank bleek dat dit niet ging lukken. Dit kostte teveel tijd en werk. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken wat een oplossing voor hem kon zijn en toen kwam ik uit bij Qredits.” Zelf is Gil ook blijven plakken bij Qredits. “Vorig jaar had ik een goede auto nodig voor mijn werk omdat mijn oude auto gesneuveld was. Door Qredits kon ik een Dodge Ram financieren, een stoere, nette pick-up. Nu heb ik eindelijk een goede bedrijfsauto!”

   

Tweede onderneming

Dat Gil een ondernemende zakenman is blijkt maar uit zijn ambities. “Begin 2020 ben ik begonnen met mijn tweede bedrijf, een bedrijf in de e-sport; het competitief spelen van computerspellen. Naast dansen is gamen mijn tweede passie en hoe leuk is het dat ik mijn twee passies in ondernemen kwijt kan!”

Persoonlijke groei

Ook heeft Gil nauw contact met Marloes, een vrijwillige coach vanuit Qredits. “In mijn wereldje is het moeilijk om met iemand te kunnen sparren over welke ideeën er in mijn hoofd zitten en hoe ik het steeds beter kan doen. Hoe ik mezelf steeds kan blijven verbeteren. Ik ben een duizendpoot en doe alles zelf. Nu heb ik iemand om mijn plannen mee te delen en dat zie ik als een stukje persoonlijke ontwikkeling. Ik wil graag blijven groeien als ondernemer en op deze manier gaat dat goed.”

Het toekomstbeeld van Gil is ambitieus, maar realistisch: “Ik wil mijn dansschool uitbreiden, de grens over. Én het e-sport bedrijf goed in de markt zetten. Maar vooral mezelf blijven uitdagen en ontwikkelen. Dat vind ik het belangrijkste!”

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Kick’n Studios – Gil Lieveld