Kinderopvang Egeltje Goo

Kinderopvang Egeltje Goo

Toen deze stralende vrouw begon aan haar opleiding sociaal juridisch dienstverlening had ze nooit gedacht dat ze later zou werken met kinderen. Na een aantal jaar in de financiële sector gewerkt te hebben heeft ze zich laten omscholen. Nu is Surel van der Vliet-Kirindongo de trotse eigenaresse van haar eigen kinderopvang: Egeltje Goo in Dongen. Elke dag weer toveren de kinderen een glimlach op haar gezicht!

Passie voor haar werk

Het idee voor een eigen kinderopvang kwam naar boven tijdens haar zwangerschap. “Toen ik zwanger was van mijn tweede heb ik veel rust moeten nemen. In deze tijd ben ik veel gaan nadenken over wat ik nou eigenlijk wilde. Ik kwam tot de conclusie dat ik niets liever wilde dan met kinderen werken. Het hebben van een gezin vind ik fantastisch en daardoor ontstond het idee van een eigen kinderopvang al snel.”

   

Van de garage naar een echt pand

De eerste jaren werkte Surel aan huis. Het begon allemaal in de tot kinderopvang omgetoverde garage. Na een tijd merkte Surel dat ze ‘nee’ moest verkopen. “Deze locatie werd te klein voor alle kinderen die ik graag wilde opvangen. Via een kennis ben ik bij Qredits gekomen en heb ik mijn aanvraag ingediend. En met succes! Nu zit ik gevestigd in een écht pand en kan ik veel meer kinderen opvangen.”

Levensmotto

Met haar eigen kinderopvang wil Surel het gezinnen zo makkelijk mogelijk maken. Haar opvang is niet enkel kindgericht, maar gezinsgericht. “Je moet relevant blijven voor je doelgroep, echt iets kunnen betekenen voor de gezinnen is het belangrijkste.” Persoonlijke benadering staat dan ook op de eerste plek. Door het geven van trainingen aan de ouders van de kinderen, of dit nou klanten zijn of niet, wil ze dit stimuleren. “De huwelijkstrainingen zijn populair, evenals de opvoedtrainingen. Door het geven van deze trainingen probeer ik ouders bewust te laten worden van hun eigen kracht en hoe ze tools kunnen inzetten om de onderlinge relaties binnen het gezin te versterken.”

Haar opvang is zo ingericht dat kinderen alvast te maken krijgen met de dagelijkse gang van zaken. “Zo heb ik een eigen speelkeukentje ingericht waar kinderen in kunnen spelen. Daarnaast zijn we veel buiten en besteden we aandacht aan de belangrijkste ontwikkelgebieden. Denk hierbij aan hun motorische-, taalkundige- maar ook sociaal-emotionele ontwikkeling. We gebruiken veel voorbeelden uit het dagelijkse leven. We maken ze sterk en bewust van wat ze kunnen. Iedereen is namelijk ergens goed in!”

   

Credits naar Qredits

Surel spreekt vol lof over Qredits en dan met name over onze bedrijfsadviseur Bart. Die zetten we dan ook graag even in het zonnetje. “Zonder Qredits had ik mij niet kunnen vestigen waar ik nu zit. Bart heeft mij erg goed geholpen en is ook nog even wezen kijken bij de opening van mijn zaak! Dit had ik nooit verwacht en hij heeft mij dan ook positief verrast. Dat menselijke en die betrokkenheid vind ik erg fijn, dat is erg zeldzaam.”

Toekomst

Surel heeft maar één doel voor ogen voor de toekomst: een family center oprichten, een centrum waar ze meer kinderen kan opvangen en nog meer trainingen kan aanbieden voor het gezin. “Het liefst verspreid over verschillende plaatsen, dat ik zoveel mogelijk gezinnen kan bereiken en supporten. Als de gezinnen aan het eind van de dag weer thuis zijn met hun kinderen en ze blij naar bed gaan, heb ik mijn werk goed gedaan.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Kinderopvang Egeltje Goo