‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’

‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’

Damla startte met knippen van klanten in de avond, gewoon thuis. Dat liep zo lekker dat ze uiteindelijk ervoor koos om een eigen kapsalon te startten, in haar eigen schuur. Voor het verbouwen daarvan was geld nodig. Qredits had de volste vertrouwen, want als Damla praat over haar onderneming ‘Good Looks by Damla’ dan straalt ze van top tot teen. Bekijk het zelf en laat je overtuigen!

Overtuigd? Aan de slag!

‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’

Een bedrijf starten? Schrijf je ondernemingsplan

Ga je starten met je onderneming en heb je nog geen plan? Een sterk ondernemingsplan is de basis van succes. We bieden vier verschillende opties. Bekijk ze snel!

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

‘Meedenken, dat is voor mij sociaal’