‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’

‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’

Sarah bakte met veel plezier taarten en cupcakes. Daar haar werk van maken was haar droom en nu wordt ze daar al jaren het allergelukkigst van. Maar ze is ambitieus, wil groeien en had geld nodig. Haar jonge leeftijd hielp hierbij niet. Toch lukte het haar met hulp van Qredits. Waarom persoonlijk voor haar sociaal is? Sarah vertelt het je. Laat je overtuigen!

Overtuigd? Aan de slag!

‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’

Zakelijk krediet

Heb jij geld nodig om te starten of te groeien met je bedrijf? Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij ons terecht voor een zakelijke lening tot €250.000.

‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’

Coaching

Wij geloven dat samenwerking leidt tot succes. Jij ook? Wij hebben een netwerk van ruim 600 vrijwillige coaches opgebouwd. Stuk voor stuk ervaren professionals uit het bedrijfsleven of ervaren ondernemers die jou graag verder helpen.

‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’

Een bedrijf starten? Schrijf je ondernemingsplan

Ga je starten met je onderneming en heb je nog geen plan? Een sterk ondernemingsplan is de basis van succes. We bieden vier verschillende opties. Bekijk ze snel!

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

‘Persoonlijk, is voor mij sociaal’