Tasman Verhuur

Tasman Verhuur

Of je nou een bestelbus, verhuiswagen of een gewone personenauto zoekt: bij Bart van Oirschot van Tasman Verhuur in Wageningen ben je aan het juiste adres. Toen hij zijn baan als koerier zat was, vond hij het tijd voor een switch: zijn eigen verhuurbedrijf.

Klein bedrijf

Nu is Bart al acht jaar ondernemer. Na een lange periode gewerkt te hebben in de koerierswereld als zzp’er vond hij het tijd om het roer om te gooien. Het begon allemaal met het verhuren van zijn eigen bus en zijn aanhanger. Dit pakte uiteindelijk zo goed uit dat hij het idee had om uit te breiden. “Langzaamaan is dit idee gaan groeien en ben ik een verhuurbedrijf gestart. We zijn niet de grootste, maar klanten vinden dat kleinschaligere juist fijn. Het werkt efficiënt, is erg persoonlijk en ik kan makkelijk schakelen. Ik heb maar één dame in dienst, zij werkt parttime bij mij. Daarnaast heb ik nog vier zzp’ers in dienst die mij helpen met de verhuisservice, want ook daarvoor staan wij klaar. Verder heb ik nog een hoekje verkoop in mijn zaak. Dit is voornamelijk voor een klein assortiment in verhuisspullen.”

   

Speciale inrichting

Dat de zaak van Bart een multicultureel tintje heeft valt meteen op aan de inrichting. “Mijn zaak is aangekleed met spullen uit verschillende landen. Ik neem altijd wat mee van landen waar ik naartoe ben gereisd. Vooral Australië en Indonesië vallen bij mij in de smaak. Ik heb bijvoorbeeld boemerangs, beelden en schilderijen uit verschillende culturen hangen. Soms krijg ik wel eens dingen van klanten waarvan ze denken: dit past wel bij Bart in de zaak. Dat vind ik altijd heel erg attent, een leuke toevoeging!

Drempel bij de bank te hoog

In het begin had Bart nog helemaal geen plan. Hij begon behoorlijk spontaan aan het ondernemerschap. Voor hem lag de kredietdrempel bij de Rabobank te hoog, en dus werd hij doorverwezen naar Qredits. “Als je een doel voor ogen hebt en je weet hoe je te werk moet gaan is het makkelijker om dat doel uiteindelijk te bereiken. Voor mij is de ervaring met Qredits positief geweest. Ik vind het contact dat ik met Qredits heb gehad gewoonweg prettig. En nog steeds! De aanvraag ging makkelijk en alles eromheen was duidelijk. Qredits gelooft in mij en daardoor kan ik nu meer auto’s verhuren!”

Vakantieperiode is spitsuur

De drukste periodes van het jaar zijn voor Bart toch wel de vrije weekenden en vakanties. “Veel klanten komen dan om een personenauto te huren waarmee ze rond kunnen toeren. Dan is het piektijd in deze business. Daar geniet ik van als ondernemer. Want als het druk is hoor je veel verhalen. Ik maak snel contact met de klanten en dan vind ik die drukkere tijden enorm gezellig!”

Stabiliteit in de toekomst

Bart is het type ondernemer dat houdt van stabiliteit. “Ik streef altijd naar verbetering, dat doet me goed. Ik wil graag beter worden, of dat nou op het gebied van service is of op persoonlijk vlak, het is allemaal belangrijk. Sommige ondernemers willen vooral meer en meer, maar uitbreiden is voor mij niet prioriteit nummer één. Ik zit hier klein maar fijn!”

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Tasman Verhuur