Win-win situatie

Win-win situatie

Sven kwam toevallig met Qredits in contact. “In 2013 hielp ik de zus van mijn vriendin bij het opzetten van haar eigen beautysalon, ik was aanwezig bij het gesprek dat zij had met de bedrijfsadviseur van Qredits en was hiervan onder de indruk.”

 

Een maand later had Sven zich aangemeld als vrijwillige coach bij Qredits en begon zijn eerste coachingstraject. “Ik kom oorspronkelijk uit de evenementen- en communicatiewereld. Vanaf 2012 coach ik creatieve professionals en daarnaast ben ik gaan schrijven. Alles viel op zijn plek bij het coachingstraject met ondernemer Denis en zijn vrouw Leonie.”

Perfecte match

Denis en Leonie zochten een coach die hen bij de start van hun eigen boekhandel in Amsterdam Buitenveldert kon ondersteunen. En dat was Sven. Vanaf het begin is hij betrokken geweest bij De Amsterdamse Boekhandel van Denis en Leonie. Sven: “Het klikte meteen toen we elkaar voor het eerst zagen. Denis heeft internationale werkervaring op directie niveau en Debbie komt uit het onderwijs. We delen dezelfde interesses.” Denis zocht ondersteuning op marketinggebied. “Ik liep rond met vragen als: Hoe breng je een merk op de markt? Welke middelen zet je wel en niet in? Welke communicatiestijl past het beste bij ons bedrijf? Leonie en ik hadden hier weinig ervaring in, Sven bracht uitkomst”.

Win-win situatie

Sven gaf niet alleen maar kennis, hij kreeg er ook veel voor terug. “Dankzij Denis kreeg ik een kijkje in de boekenwereld die mij altijd al fascineerde. Hij liet mij zien hoe het er in een boekhandel aan toe gaat. Dat was voor mij heel leerzaam, aangezien ik bezig was met mijn eerste boek.”Toen het boek van Sven klaar was bood Denis zijn locatie aan. Sven: “Vrienden, familie en pers werden uitgenodigd  in De Amsterdamse Boekhandel voor de presentatie van mijn boek De Wandeling”. Een prachtige win - win situatie: daar waar Denis mensen kennis kon laten maken met zijn winkel, had Sven een professionele, mooie locatie gevonden voor zijn eerste boekpresentatie.

Nog steeds contact

Inmiddels is het coachingstraject succesvol afgerond, maar Sven en Denis zien elkaar nog regelmatig. Sven: “Ik kom graag af en toe langs bij Deis voor een kopje koffie en om te praten over de zaak. Even een moment van rust en bezinning, zowel voor Denis als ook voor mijzelf”.

Wil je net als Sven coach worden bij Qredits en andere ondernemers verder helpen? Kijk dan op www.qreditscoach.nl en meld je aan!

Op zoek naar een coach? Ga dan naar https://qredits.nl/coaching/coachingsaanbod/

De Wandeling

De novelle de Wandeling, het literaire debuut van Sven Cohen Stuart, is een ontwikkelingsroman die zich afspeelt in het hedendaagse Amsterdam aan het begin van de zomer. Een loopje door de Leidsestraat mondt uit in een apocalyptische maalstroom. Niet omdat de wereld wordt overspoeld door een vloedgolf maar omdat er iets beslissends dreigt te gebeuren.

Geïnteresseerd in het boek van Qredits coach Sven Cohen Stuart? Ga dan naar www.uitgeverijaspekt.nl

De Wandeling

De novelle de Wandeling, het literaire debuut van Sven Cohen Stuart, is een ontwikkelingsroman die zich afspeelt in het hedendaagse Amsterdam aan het begin van de zomer. Een loopje door de Amsterdamse Leidsestraat mondt uit in een apocalyptische maalstroom. Niet omdat de wereld wordt overspoeld door een vloedgolf maar omdat er iets beslissends dreigt te gebeuren.

Mocht je interesse hebben in het boek van Qredits coach Sven Cohen Stuart? Ga dan naar www.uitgeverijaspekt.nl

Win-win situatie