Zwemschool Joke en coach Gerd

In het Limburgse Holthees runt onderneemster Joke een prachtige zwemschool; Zwemschool Joke. Om het instructiebad te kunnen bouwen ontving ze een krediet van Qredits, maar ook een deel van de Rabobank. Zo helpen we ondernemers met het realiseren van hun droom. Ook als je nog ‘beginner’ bent. Haar coach Gerd deelt graag zijn ondernemerservaring, zodat Joke scherp blijft. Een topteam!

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Zwemschool Joke en coach Gerd