Bedrijfswagen leasen voor je bedrijf?

Bedrijfswagen leasen voor je bedrijf?

Als (startende) ondernemer is je bedrijfswagen het visitekaartje van je onderneming. De juiste bedrijfswagen moet het altijd doen en moet op maat gemaakt zijn, zodat je altijd je klanten kunt bereiken. Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld een bestelbus te leasen zorg je ervoor dat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Budgetteren is op deze manier makkelijker en je houdt tijd over voor je klant en project waar je aan werkt.

Ook zorgt zakelijk leasen ervoor dat je niet ineens één groot bedrag hoeft te betalen, maar dat je dit kunt spreiden over een bepaalde looptijd. Je houdt zo geld over om andere investeringen te doen of je kunt wat meer financiële zekerheid behouden.

Direct een financiering voor Lease aanvragen

Voordelen van het leasen van een bedrijfswagen?

  • Geen grote investering in één keer
  • Doordat je gebruik maakt van financial leasen voor zzp’ers ben je direct economisch eigenaar van de geleasede bedrijfswagen en kun je deze toevoegen aan je bedrijfsbalans.
  • Profiteer van allerlei fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Je mag de rente dus van je winst aftrekken waardoor je winst lager is en je minder winstbelasting hoeft te betalen.
  • Naast het aankoopbedrag van de bedrijfswagen kun je bij ons ook de btw meefinancieren
  • Geen risico op onvoorziene onderhoudskosten
  • Bespaar tijd

Lease aanvragen?

Als je een startende ondernemer bent dan ontvangen we graag een uitgewerkt (up to date) ondernemingsplan van je. Ook een financieel plan is van belang zodat we op de hoogte zijn van je bedrijfsactiviteiten.

Als je een bestaande ondernemer bent dan hebben we een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten en de markt van je nodig. Ook ontvangen we graag een beschrijving van het investeringsdoel met een toelichting. En de definitieve jaarcijfers van afgelopen twee jaar en tussentijdse cijfers van dit jaar zijn ook van belang.

De offerte van de maatschappij waar je wilt leasen hebben wij ook van je nodig om een auto te leasen.

Door de leasecalculator in te vullen krijg je direct in een indicatie van je maandbedrag en kun je daarna meteen je aanvraag indienen om je bedrijfswagen te leasen als ZZP’er.

Bedrijfswagen leasen ZZP’er

Bij Qredits bieden we zowel financiering voor nieuwe als gebruikte bedrijfswagens. Een bedrijfswagen van Fort of Peugeot of liever een Mercedes Benz? Ons maakt het niet uit. Een goede optie zou een elektrische bedrijfswagen kunnen. Elektrisch rijden is namelijk de toekomst. 

De aanschaf van een elektrische auto is duurder, maar het onderhoudskosten zijn veel lager. De remmen van een elektrische auto slijten bijvoorbeeld minder omdat de motor geremd kan worden. Er zijn veel regelingen die ondernemers helpen die duurzamer willen ondernemen. Zo kun je door een elektrische bedrijfswagen dus fiscaal voordeel hebben. Het is namelijk mogelijk om als ondernemer een subsidie te krijgen voor je volledig elektrisch aangedreven bestelbus.

Geïnteresseerd in financiering voor het leasen van je bedrijfswagen?

Financiering voor Lease aanvragen

Hoeveel wil je leasen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Totaal
Per maand
€ 0
€ 0

De rente bedraagt 8,75%. Klik hier voor meer informatie

Bedrijfswagen leasen voor je bedrijf?