Graafmachine leasen voor je bedrijf?

Graafmachine leasen voor je bedrijf?

Liquide middelen vrij houden voor andere investeringen? Dan is het leasen een goede optie. Het maakt niet uit naar wel type graafmachine je op zoek bent. Of de graafmachine nou nieuw of tweedehand is wij zien kansen voor jouw onderneming. Soms kan tweedehands lenen zelfs voordeliger zijn. Afhankelijk wat jij belangrijk vindt.

Bij het leasen van een graafmachine via Qredits regelen wij de financiering. Het gaat hierbij om financial lease. Jij wordt dus direct economisch eigenaar van de machine wat bij operational lease niet het geval is. Het voordeel daaraan is dat je hierdoor mag afschrijven tot het einde van de looptijd op het bedrijfsmiddel en de fiscale aftrekmogelijkheden kunt toepassen. Bepaal zelf de looptijd en de termijn per maand van het contract voordat je economisch volledig eigenaar van de graafmachine bent

Direct een financiering voor Lease aanvragen

Soorten graafmachines

De financiering voor een minigraver is de meest voorkomende financiering voor graafmachines die wij doen. De minigraver is geschikt voor kleine graafwerken of bij terreinen waar niet veel plaats is voor grote graafmachines. De machine is ideaal voor mini-graafwerken die je anders met een schop zou verrichten en is makkelijk te besturen.

Een rupsgraafmachine maakt gebruik van rupsbanden. Het gewicht van de graafmachine kan beter verdeeld worden en de graafmachine kan gemakkelijk gebruikt worden op modderige ondergronden want rupsbanden dragen de graafmachine over een groter oppervlak. Rupsgraafmachines zijn duurzamer dan bandengraafmachines, maar minder mobiel en snel.

Mobiele graafmachines oftewel wielgraafmachines zijn snel en kunnen een grote hoeveelheid in korte tijd afgraven doordat ze wielen onder de graafmachine hebben in plaats van rupsen. Ze kunnen zich verplaatsen via de openbare weg. 

Lease aanvragen?

Als je een startende ondernemer hebben we een uitgewerkt (up to date) ondernemingsplan en financieel plan van je nodig zodat we op de hoogte zijn van je bedrijfsactiviteiten.

Als je een bestaande ondernemer bent dan hebben we een beschrijving van de bedrijfsactiviteiten, investeringsdoel met toelichting en de markt van je nodig. De definitieve jaarcijfers van afgelopen twee jaar en tussentijdse cijfers van dit jaar zijn ook van belang. De offerte van de maatschappij waar je wilt leasen hebben wij ook van je nodig om een auto te leasen.

Door de leasecalculator in te vullen krijg je direct in een indicatie van je maandbedrag en kun je daarna meteen je aanvraag indienen om je bedrijfswagen te leasen als ZZP’er. Bij vragen kun je contact opnemen.

Geïnteresseerd in financiering voor het leasen van een graafmachine?

Financiering voor Lease aanvragen

Hoeveel wil je leasen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Totaal
Per maand
€ 0
€ 0

De rente bedraagt 8,75%. Klik hier voor meer informatie

Graafmachine leasen voor je bedrijf?