Trailer leasen voor je bedrijf?

Trailer leasen voor je bedrijf?

Je hebt al geïnvesteerd in een trekker maar bent nog op zoek naar een trailer om je producten mee te vervoeren? Omdat je voor je onderneming paarden vervoert wil je graag een paardentrailer leasen? Een trailer is een grote investering voor (startende) ondernemers). Kies je er daarom voor om een aanhangwagen of trailer te kopen of lease je het product toch liever?

Direct een financiering voor Lease aanvragen

Zowel nieuw als gebruikt

Bij Qredits bieden wij financiering voor zowel het kopen als leasen van bijvoorbeeld een aanhangwagen of paardentrailer. Voor alle type opleggers kunnen wij je de financiering om te leasen bieden denk bijvoorbeeld aan een koeloplegger, schuifzeilentrailer of gesloten oplegger. Of het nou een nieuwe of gebruikte is, wij helpen jou. Een tweedehands trailer leasen zorgt voor een lager maandbedrag omdat er al afgeschreven is op de aanschafprijs van het product.

Voordelen van het leasen van een aanhangwagen

 • De geleasede trailer komt op jouw balans
 • Doordat je gebruik maakt van financial leasen ben je direct economisch eigenaar van de geleasede trailer
 • Profiteer van allerlei fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek
 • Ook de btw kan naast het aankoopbedrag van de trailer meegefinancierd worden
 • Bepaal zelf het bedrag dat je per maand wilt betalen
 • Looptijd kan oplopen tot 60 maanden

Kosten leasen trailer

Afhankelijk van het bedrag dat je wilt leasen, de looptijd die je wilt leasen en of je de btw wilt meefinancieren bepalen wij het maandbedrag dat je moet betalen. Je maakt wel gebruik van een vast rentepercentage van 7,75%. De kosten die je per maand moet betalen kun je berekenen via onze leasecalculator.

Leasen van een trailer is in ieder geval maandelijks voordeliger dan het huren van een trailer. Vooral als je de trailer regelmatig gebruikt. Het voordeel van leasen ten opzichte van kopen is dat je niet in één keer een groot geldbedrag kwijt bent. Je betaalt de trailer gedurende de looptijd van lening.

Soorten trailers

Het soort trailer maakt voor de financiering niets uit. Of je nou een paardentrailer of een schuifzeiloplegger wilt leasen, wij beoordelen je aanvraag zorgvuldig. Zolang je maar een offerte van de trailer bijvoegt. Denk bij trailers aan de volgende:

 • Schuifzeiloplegger: Ook wel Tautliner. Beschikt over een zeil aan beide kanten waardoor de lading makkelijk in- en uitgeladen kan worden.
 • Tankoplegger: Wordt gebruikt voor het vervoeren van stortgoederen. Denk aan agrarische producten of brandstof.
 • Koel-vries oplegger: Een trailer waarbij de temperatuur aangepast kan worden. Worden ingezet voor het vervoeren van AGF-producten, bloemen of andere bederfbare goederen.
 • Huifoplegger: Trailer met vaste zeilenhuif. Wordt gebruik voor zij- en dakbeladingen.
 • Container chassis: Een oplegger met een laag gewicht en een robuuste constructie voor het vervoeren van zeecontainers.
 • Kipper oplegger: Wordt ingezet in de bouw voor het laden en lossen van grind en zand.
 • Box oplegger: Een kastentrailer die gesloten is en bescherming biedt voor de goederen die vervoerd worden.

Geïnteresseerd in financiering voor het leasen van je trailer?

Financiering voor Lease aanvragen

Hoeveel wil je leasen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Totaal
Per maand
€ 0
€ 0

De rente bedraagt 8,75%. Klik hier voor meer informatie

Trailer leasen voor je bedrijf?