Wegtransport leasen voor je bedrijf?

Wegtransport leasen voor je bedrijf?

Heb je een schuifzeiloplegger of huiftrailer nodig? Gebruikt of nieuw? Ben je op zoek naar een tweedehands busje om materieel waar je mee werkt in te vervoeren? Of naar een nieuwe truck? Een touringcar of stadsbus? Of wil je een vrachtwagen leasen voor jouw onderneming? Dan willen we je bij Qredits graag helpen op zoek naar een passende financiering voor de waarde ervan.

Direct een financiering voor Lease aanvragen

Voordelen van financial lease voor ondernemers

  • Je wordt direct economisch volledig eigenaar wat bij operational lease niet het geval is
  • Je houdt liquide middelen vrij voor andere uitgaven omdat je niet in één keer een grote investering hoeft te doen
  • Profiteer van allerlei fiscale voordelen zoals investeringsaftrek en renteaftrek
  • Recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs
  • Bepaal zelf de looptijd en de termijn per maand van het contract en kom je op een vast bedrag per maand uit

Vrachtwagen leasen?

Wij helpen je graag met een passende lease oplossing van een vrachtwagen of dit nou een nieuwe of gebruikte is. Wij helpen naast de financierings van nieuwe vrachtwagens ook met de financiering van gebruikte vrachtwagens. Vaak vinden we het leasen van een gebruikte vrachtwagen verstandiger. Een vrachtwagen daalt namelijk snel in waarde. Hoe ouder de vrachtwagen is, hoe minder snel deze in waarde daalt. 

Bedrijfswagen leasen?

Als (startende) ondernemer is je bedrijfswagen het visitekaartje van je onderneming. De juiste bedrijfswagen moet het altijd doen en moet op maat gemaakt zijn, zodat je altijd je klanten kunt bereiken. Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld een bestelbus te leasen zorg je ervoor dat je niet voor onvoorziene kosten komt te staan. Transportmaterieel laten financieren is op deze manier makkelijker en je houdt tijd over voor de klanten waar je mee werkt en zetten van projecten. 

Trailer leasen?

Je hebt al geïnvesteerd in een trekker maar bent nog op zoek naar een trailer om je producten mee te vervoeren? Omdat je voor je onderneming paarden vervoert wil je graag een paardentrailer leasen? Een trailer is een grote investering voor (startende) ondernemers). Kies je er daarom voor om een aanhangwagen of trailer te kopen of lease je het product toch liever? Wij kijken samen naar de mogelijkheden voor de best passende financiering. 

Geïnteresseerd in financiering voor jouw wegtransport?

Financiering voor Lease aanvragen

Hoeveel wil je leasen?

Vul hieronder je wensen in en krijg direct een indicatie van je maandbedrag.

Totaal
Per maand
€ 0
€ 0

De rente bedraagt 8,75%. Klik hier voor meer informatie

Wegtransport leasen voor je bedrijf?