Groeien

Groeien

Groeien. Waar begin je? Mogelijk geeft het advies je al een beetje een richting en stimuleert het om de potentie van je onderneming serieus te nemen. En vervolgens te overwegen of groei ook volgens jou passend is. Hieronder bieden we tools om je daarbij te helpen, van webcolleges, blogs, whitepapers en een marktonderzoektool. Alles om jou verder te helpen. 

Trainingen, tools en inspiratie

Groeien

Whitepaper: Ondernemen met personeel

Het aannemen van personeel is een grote stap voor kleine ondernemers. Velen worden afgeschrikt door de mogelijke risico’s en rompslomp. Tegelijk biedt het kansen om verder te groeien met je bedrijf. Aan de hand van deze whitepaper kun je bekijken of het iets voor je is.

Groeien

Whitepaper: Bedrijf overnemen

Goede geregeld een bedrijf overnemen? Een bedrijf overnemen gebeurt steeds vaker. Ben jij dat ook van plan? Dan weet je waarschijnlijk al dat er veel bij komt kijken. Wij hebben een aantal tips voor je.

Groeien

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Groeien

Webcollege: Kernachtig Communiceren

Worstel jij ook met je communicatie? Is het vaak te veel en geen samenhangend geheel? Of heb je moeite om een selectie te maken uit dat wat jij allemaal te bieden hebt? Bekijk dan dit korte webcollege van Patrick, zodat je voortaan ook helder, overtuigend en aanstekelijk je boodschap kunt overbrengen.

Groeien

De Groeiversneller

De Groeiversneller ondersteunt innovatieve Gelderse mkb bedrijven die met groeiplannen een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding of de energietransitie. Provincie Gelderland financiert het programma dat toegang biedt tot netwerken, financiering en inhuur van kennis. Een voucher tot maximaal €10.000,- biedt de mogelijkheid externe kennis in te huren op gebied van bijvoorbeeld productontwikkeling. Dien uw groeiplan in en krijg een adviesgesprek met Oost NL.

Persoonlijk gesprek

Toch ook even sparren met een onafhankelijke expert over het adviesrapport? Voel je vrij om een gratis persoonlijk gesprek aan te vragen.
 
We zeggen namelijk niet voor niets dat advies geven slechts het halve werk is.
 
Deze coaching kan je helpen om helder te krijgen welke vervolgstap voor jouw individuele situatie het meest passend is.
Groeien