Hervormen & Stoppen

Hervormen & Stoppen

Hervormen of stoppen, wat is wijsheid? Soms komt het advies als een donderslag bij heldere hemel. Weet dat jij altijd aan zet bent om te beslissen wat je uiteindelijk doet. Hieronder bieden we tools om je daarbij te helpen, van e-learnings, blogs, webcollege tot een geheel lesprogramma. Alles om jou verder te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Trainingen, tools en inspiratie

Hervormen & Stoppen

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterk uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Omgaan met tegenslag

Daar heb je er weer één… houdt het dan ook nooit op? Ondernemers hebben er nogal eens mee te maken: ‘tegenslagen’. Groot of klein, ze komen ineens op je af en vaak op de meest onhandige momenten. Renate legt in dit webcollege uit waarom sommige tegenslagen heftiger zijn dan andere en hoe je ermee om kunt gaan.

Hervormen & Stoppen

Blog: Mijn zaken staan stil. En nu?

Heeft de coronacrisis een negatieve impact op je bedrijf en inkomsten? Weet dan dat onze CrisisCoaches voor je klaar staan. Wij zijn er voor alle ondernemers die nu geraakt worden door de crisis. Bekijk het stappenplan en kies jouw eerstvolgende actie.

Hervormen & Stoppen

Blog: Hoe blijf ik positief?

Hoe blijf ik positief met zoveel slecht nieuws? Positieve gedachtes zorgen ervoor dat je je beter en sterker voelt. Je hebt minder stress en blijft daardoor ook gezonder. Dus houd dat positieve vast! Drie positieve stappen die je nu kunt zetten.

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Pakkende Teksten Schrijven

Heb jij soms het idee dat jouw ‘boodschap’ niet overkomt bij anderen…of nog erger, niet gelezen wordt door jouw potentiële klant? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je tekst voortaan wel ‘aanslaat’ bij jouw publiek? Paula geeft eenvoudige oplossingen waarmee je vandaag nog kunt beginnen!

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Social Media

Weet jij exact welke sociale mediakanalen er op dit moment zijn en hoe populair ze zijn? Weet jij op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep zich bevindt? Heb jij je contentstrategie tot in de puntjes uitgewerkt? Meet je nauwkeurig het effect van jouw onlineactiviteiten? Laat je inspireren door Meraux!

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Jouw Eigen Website

Sta jij op het punt om een website te maken voor jouw eigen onderneming? Of kan jouw bestaande website wel een upgrade gebruiken? Bekijk dan dit webcollege over ‘jouw eigen website’, waarin Colin je helemaal bij praat!

Hervormen & Stoppen

Webcollege: Kernachtig Communiceren

Worstel jij ook met je communicatie? Is het vaak te veel en geen samenhangend geheel? Of heb je moeite om een selectie te maken uit dat wat jij allemaal te bieden hebt? Bekijk dan dit korte webcollege van Patrick, zodat je voortaan ook helder, overtuigend en aanstekelijk je boodschap kunt overbrengen.

Hervormen & Stoppen

Blog: Betalingsregeling aanvragen?

Wat doe je als je inkomsten achterblijven en je hierdoor je verhuurder of leveranciers niet meer kunt betalen? Ons advies: ga in gesprek en vraag of een betalingsregeling of uitstel van betaling mogelijk is. In deze blog geven we tips zodat je goed voorbereid het gesprek in kunt gaan en krijg je twee handige voorbeeldbrieven.

Persoonlijk gesprek

Toch ook even sparren met een onafhankelijke expert over het adviesrapport? Voel je vrij om een gratis persoonlijk gesprek aan te vragen.
 
We zeggen namelijk niet voor niets dat advies geven slechts het halve werk is.
 
Deze coaching kan je helpen om helder te krijgen welke vervolgstap voor jouw individuele situatie het meest passend is.
Hervormen & Stoppen