Vernieuwen

Vernieuwen

Vernieuwen. Waar begin je? Mogelijk geeft het advies je al een beetje een richting en stimuleert het om de verschillende facetten van het ondernemerschap onder de loep te houden. Hieronder bieden we tools om je daarbij te helpen, van e-learnings, blogs, webcollege tot een geheel lesprogramma. Alles om jou verder te helpen.  

Trainingen, tools en inspiratie

Vernieuwen

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterk uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Vernieuwen

Blog: De 80/20-regel voor ondernemers

Welke werkzaamheden kosten jou 80% van jouw tijd en leveren maar 20% van het bedrijfsresultaat op? Laat deze vraag even goed tot je doordringen. Pak daarna pen en papier en ontdek waar jouw kansen liggen om efficiënter en effectiever te werken.

Vernieuwen

Blog: Online vindbaarheid

In deze blog 10 stappen die je kunt ondernemen om deze lokale vindbaarheid te optimaliseren. Zodat jouw bedrijf makkelijk te vinden is op Google. Maar het is meer dan alleen de zoekopdracht. Na het lezen van deze blog weet jij hoe je jouw lokale vindbaarheid op scherp stelt.

Vernieuwen

Blog: Routines voor mentale kracht

Het is een understatement als we zeggen dat het een ‘spannende tijd’ is. Dagelijks voeren onze Crisiscoaches tientallen gesprekken met ondernemers die het echt niet meer zien zitten. En weet je? Die gesprekken gaan lang niet altijd alleen over praktische zaken.

Vernieuwen

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Vernieuwen

Webcollege: Pakkende Teksten Schrijven

Heb jij soms het idee dat jouw ‘boodschap’ niet overkomt bij anderen…of nog erger, niet gelezen wordt door jouw potentiële klant? Hoe kun je er nu voor zorgen dat je tekst voortaan wel ‘aanslaat’ bij jouw publiek? Paula geeft eenvoudige oplossingen waarmee je vandaag nog kunt beginnen!

Vernieuwen

Webcollege: Social Media

Weet jij exact welke sociale mediakanalen er op dit moment zijn en hoe populair ze zijn? Weet jij op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep zich bevindt? Heb jij je contentstrategie tot in de puntjes uitgewerkt? Meet je nauwkeurig het effect van jouw onlineactiviteiten? Laat je inspireren door Meraux!

Vernieuwen

Webcollege: Jouw Eigen Website

Sta jij op het punt om een website te maken voor jouw eigen onderneming? Of kan jouw bestaande website wel een upgrade gebruiken? Bekijk dan dit webcollege over ‘jouw eigen website’, waarin Colin je helemaal bij praat!

Vernieuwen

Webcollege: Kernachtig Communiceren

Worstel jij ook met je communicatie? Is het vaak te veel en geen samenhangend geheel? Of heb je moeite om een selectie te maken uit dat wat jij allemaal te bieden hebt? Bekijk dan dit korte webcollege van Patrick, zodat je voortaan ook helder, overtuigend en aanstekelijk je boodschap kunt overbrengen.

Vernieuwen

De Groeiversneller

De Groeiversneller ondersteunt innovatieve Gelderse mkb bedrijven die met groeiplannen een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding of de energietransitie. Provincie Gelderland financiert het programma dat toegang biedt tot netwerken, financiering en inhuur van kennis. Een voucher tot maximaal €10.000,- biedt de mogelijkheid externe kennis in te huren op gebied van bijvoorbeeld productontwikkeling. Dien uw groeiplan in en krijg een adviesgesprek met Oost NL.

Persoonlijk gesprek

Toch ook even sparren met een onafhankelijke expert over het adviesrapport? Voel je vrij om een gratis persoonlijk gesprek aan te vragen.
 
We zeggen namelijk niet voor niets dat advies geven slechts het halve werk is.
 
Deze coaching kan je helpen om helder te krijgen welke vervolgstap voor jouw individuele situatie het meest passend is.
Vernieuwen