Versnellen & Uitbreiden

Versnellen & Uitbreiden

Versnellen & Uitbreiden. Waar begin je en misschien vooral hoe begin je? Mogelijk geeft het advies je al een beetje een richting en stimuleert het om de verschillende opties voor je bedrijf te ontdekken. Hieronder bieden we tools om je daarbij te helpen, van webcolleges, blogs, invulsjablonen tot een tool voor marktonderzoek. Alles om jou verder te helpen in deze uitdaging. 

Trainingen, tools en inspiratie

Versnellen & Uitbreiden

Eenvoudig sjabloon financieel plan

Speciaal voor startende ondernemers hebben wij een eenvoudig financieel plan opgezet. Het plan is bedoeld om van de eerste 12 maanden een globaal financieel overzicht te kunnen geven van een eenvoudig bedrijfsproces.

Versnellen & Uitbreiden

Whitepaper: Ondernemen met personeel

Het aannemen van personeel is een grote stap voor kleine ondernemers. Velen worden afgeschrikt door de mogelijke risico’s en rompslomp. Tegelijk biedt het kansen om verder te groeien met je bedrijf. Aan de hand van deze whitepaper kun je bekijken of het iets voor je is.

Versnellen & Uitbreiden

Whitepaper: Bedrijf overnemen

Goede geregeld een bedrijf overnemen? Een bedrijf overnemen gebeurt steeds vaker. Ben jij dat ook van plan? Dan weet je waarschijnlijk al dat er veel bij komt kijken. Wij hebben een aantal tips voor je.

Versnellen & Uitbreiden

Whitepaper: Leasen

Bij het leasen van een bedrijfsmiddel via Qredits regelen wij de financiering. Het gaat om financial lease. Jij wordt dus economisch eigenaar. Het voordeel daaraan is dat je hierdoor mag afschrijven op het bedrijfsmiddel en de fiscale aftrekmogelijkheden kunt toepassen. Wat is leasen nu precies?

Versnellen & Uitbreiden

Blog: De 80/20-regel voor ondernemers

Welke werkzaamheden kosten jou 80% van jouw tijd en leveren maar 20% van het bedrijfsresultaat op? Laat deze vraag even goed tot je doordringen. Pak daarna pen en papier en ontdek waar jouw kansen liggen om efficiënter en effectiever te werken.

Versnellen & Uitbreiden

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Versnellen & Uitbreiden

Webcollege: Kernachtig Communiceren

Worstel jij ook met je communicatie? Is het vaak te veel en geen samenhangend geheel? Of heb je moeite om een selectie te maken uit dat wat jij allemaal te bieden hebt? Bekijk dan dit korte webcollege van Patrick, zodat je voortaan ook helder, overtuigend en aanstekelijk je boodschap kunt overbrengen.

Versnellen & Uitbreiden

Webcollege: Social Media

Weet jij exact welke sociale mediakanalen er op dit moment zijn en hoe populair ze zijn? Weet jij op welke sociale mediakanalen jouw doelgroep zich bevindt? Heb jij je contentstrategie tot in de puntjes uitgewerkt? Meet je nauwkeurig het effect van jouw onlineactiviteiten? Laat je inspireren door Meraux!

Versnellen & Uitbreiden

De Groeiversneller

De Groeiversneller ondersteunt innovatieve Gelderse mkb bedrijven die met groeiplannen een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen zoals gezonde voeding of de energietransitie. Provincie Gelderland financiert het programma dat toegang biedt tot netwerken, financiering en inhuur van kennis. Een voucher tot maximaal €10.000,- biedt de mogelijkheid externe kennis in te huren op gebied van bijvoorbeeld productontwikkeling. Dien uw groeiplan in en krijg een adviesgesprek met Oost NL.

Persoonlijk gesprek

Toch ook even sparren met een onafhankelijke expert over het adviesrapport? Voel je vrij om een gratis persoonlijk gesprek aan te vragen.
 
We zeggen namelijk niet voor niets dat advies geven slechts het halve werk is.
 
Deze coaching kan je helpen om helder te krijgen welke vervolgstap voor jouw individuele situatie het meest passend is.
Versnellen & Uitbreiden