500e krediet verstrekt

25-06-2012

Bas Baak is eigenaar van Baak Schoonmaak in Den Haag. Heemskerk: ‘Binnen een jaar tijd kan al het 500ste lening worden verstrekt. Ik ben trots op dit resultaat en ik ben vooral trots op de ondernemers die kansen krijgen en vol vertrouwen starten met ondernemen’.

Baak Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf voor portieken en bedrijven. Baak kon geen lening krijgen bij een reguliere bank en is via de Kamer van Koophandel op Qredits gewezen. Hij heeft bij Qredits 9.000 euro geleend om bedrijfsmiddelen aan te schaffen en heeft ondertussen al een behoorlijke klantenkring en orderportefeuille opgebouwd. De staatssecretaris zocht hem, samen met een cameraploeg van StadsTV Den Haag, op terwijl Bas aan het werk was en overhandigde hem de kredietcheque.

Zeer betrokken

Staatssecretaris Heemskerk is zeer betrokken bij het onderwerp Microfinanciering in Nederland. Heemskerk: "Microfinanciering heeft belangrijke invloed voor Nederland. Meer startende ondernemingen in Nederland draagt bij aan meer economische groei en nieuwe banen."

500e krediet verstrekt