EigenBaas Avondschool: Alles over ondernemen en je ondernemingsplan schrijven

EigenBaas Avondschool: Alles over ondernemen en je ondernemingsplan schrijven

Maaike Grovenstein was een van de eerste deelnemers van de EigenBaas Avondschool: een nieuw initiatief van Qredits. Maaike is enthousiast en is inmiddels trotse eigenaresse van haar eigen praktijk Fysiotherapie Beweeg en Ontspan. In tien weken schreef zij samen met andere ondernemers in spé een eigen ondernemingsplan. “De contacten die ik heb gelegd zijn even waardevol als de kennis die ik heb opgedaan.”

De EigenBaas Avondschool is in september dit jaar gelanceerd in Zoetermeer. Inmiddels zijn er diverse klassen gestart in Rotterdam, Eindhoven en Almelo. Een groep ondernemers in spé, maximaal twintig, schrijven in tien weken tijd hun eigen ondernemingsplan. Dit doen zij onder begeleiding van docenten, ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Thema's zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, marktonderzoek, social media en financiering komen aan bod. Elk thema wordt verzorgd door een expert op dat gebied. Volgend jaar zullen in verschillende steden de EigenBaas Avondscholen worden georganiseerd.

Wil jij deelnemen aan de volgende EigenBaas Avondschool? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ervaring van Maaike over de EigenBaas Avondschool
Maaike heeft er niet ervaren als een school, maar als een feestje. "Iedereen vond het zo leuk om erheen te gaan." Lees hier haar hele verhaal.

EigenBaas Avondschool: Alles over ondernemen en je ondernemingsplan schrijven