Klassikaal je ondernemingsplan schrijven; de EigenBaas Avondschool biedt houvast!

Klassikaal je ondernemingsplan schrijven; de EigenBaas Avondschool biedt houvast!

“Vandaag heb ik mijn eerste potentiele klant bezocht.” Met een trotse glinstering in zijn ogen vertelt Erik over zijn dag. En spannend dat hij het vond! Na een periode thuis te hebben gezeten heeft hij de ‘drive’ weer helemaal te pakken. Hij heeft plannen voor een onderneming in de uitvaartbranche.

Medestudent Rita herkent de spanning en de onrust in je lijf. “Ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed, het zit al zo lang in mijn hoofd.” Ze wil dagbesteding met passende zorg aanbieden, met aandacht waarbij de cliënt centraal staat. Daarvoor moet je keuzes maken, een lastige klus als je niets liever wilt dan mensen helpen. 

Op het Alfa-college in Hardenberg worden Rita en Erik samen met de andere ondernemers in spe al drie weken op maandagavond flink aan de tand gevoeld over hun plannen. Waarom wil je nu je eigen onderneming starten en hoe pak je dat dan aan? Dit alles wordt stapsgewijs behandeld tijdens de lessen van Peter Zwartscholten, zelf ook ondernemer. Met zijn ervaring en zijn missie om mensen helpen stappen te maken in het leven staat hij de ondernemers bij.

In de tien weken die het klassikale programma duurt, wordt het ondernemerschap van A tot Z behandeld. Van een uitleg over je financiële plan tot een brainstorm over hoe je je doelgroep kunt benaderen, alles komt aan bod. Na tien avonden de EigenBaas Avondschool te hebben gevolgd weet jij wat je als ondernemer te doen staat, dat durven we vanuit Qredits wel te stellen.

Dus aan Rita en Erik, maar ook aan al hun medestudenten, neem de tijd, leer, ontdek, pak je podium en onderneem! Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van de Qredits Academy, daar meer over de EigenBaas programma’s en andere online tools voor ondernemers.

Klassikaal je ondernemingsplan schrijven; de EigenBaas Avondschool biedt houvast!