Qredits start EigenBaas Avondschool

Qredits start EigenBaas Avondschool

Op 12, 13 en 14 september starten de eerste EigenBaas Avondscholen in drie gemeentes. Na het succes van de pilot in Zoetermeer is besloten om het concept verder uit te rollen. De EigenBaas Avondschool heeft één doel: de ondernemer zo goed mogelijk voorbereiden op het ondernemerschap.

Wat houdt de EigenBaas Avondschool in?

In tien avonden stomen we aspirant ondernemers klaar voor het ondernemerschap. Ze leren alles over wat er komt kijken bij het starten van een onderneming en schrijven direct hun ondernemingsplan. Elk onderdeel van het ondernemingsplan wordt besproken, zoals persoonlijke effectiviteit, SWOT analyse, marktonderzoek, social media en financiering. Ieder thema zal worden verzorgd door een expert op dat gebied. 

Starten in drie gemeentes

De EigenBaas Avondschool start in drie gemeentes: Almelo, Eindhoven en Rotterdam. Op iedere locatie kunnen maximaal 20 ondernemers meedoen aan het programma.

We vinden het belangrijk om de EigenBaas Avondschool kleinschalig en persoonlijk te houden. Alleen dan kun je in zo’n korte tijd de ondernemer helemaal klaarstomen.” aldus Alexa Dutilh, Senior Marketing Manager. 

Iedere EigenBaas Avondschool wordt georganiseerd in samenwerking met de betreffende gemeente, het UWV en het regionale ROC. Voor de ondernemer zitten er geen kosten aan verbonden. 

Meer weten over de EigenBaas Avondschool? Neem dan contact op met Alexa Dutilh, a.dutilh@qredits.nl.

Qredits start EigenBaas Avondschool