Ondernemen begint bij Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een sprinkplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet. De kerntaken die jou de meeste energie opleveren. En dat alles zonder winstoogmerk, want al onze opbrengsten investeren we direct in goede begeleiding van onze klanten. Dat is nou wat we bedoelen met sociale kredietverstrekker.

scroll naar beneden

Bij Qredits houden we van winst. Maar dan wel de winst die jij als ondernemer maakt. Daarom bieden we krediet, training en coaching zonder winstoogmerk voor onszelf. Alles voor jouw winst. Ook dat maakt Qredits de sociale kredietverstrekker.

Jouw dromen mogelijk maken


Je waagt de sprong, je begint je eigen zaak. En da’s een hele stap. Want wij begrijpen maar al te goed: je begint niet zomaar een bedrijf. Je gaat je droom achterna. Die langgekoesterde wens om in alle vrijheid te doen wat je het liefste doet. De wereld over met je foodtruck, een atelier voor handgemaakte gitaarbanden, je eigen brouwerij, dat bed & breakfast in Toscane. Wat het ook is, het begint met ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Want hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Je bent geen bedrijf begonnen om te zwoegen op een ondernemingsplan of je druk te maken over krediet. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Passende financiering voor je plannen. En een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits.

Ondernemen begint bij Qredits

Zakelijk krediet

Want hoe mooi ondernemen ook is, er komt ook genoeg op je af waar je niet direct voor kiest. Je bent geen bedrijf begonnen om je druk te maken over geld. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Ook passende financiering voor je plannen.

Ondernemen begint bij Qredits

Training

Je bent geen bedrijf begonnen om te zwoegen op een ondernemingsplan of om je onzeker te voelen over je pitch. Als zelfstandig ondernemer is er al genoeg wat je zélf moet doen, wij helpen je met alles wat er nog méér bij komt kijken. Een bak aan kennis en ervaring om je op weg te helpen en te laten slagen.

Ondernemen begint bij Qredits

Coaching

Soms is een frisse blik, een stukje kennis of kunde precíes wat je nodig hebt als zelfstandig ondernemer. Iemand die je helpt groeien, plannen maken en stappen zetten. Iemand die met je mee denkt of waar je gewoon eens mee kunt sparren. Iemand die je helpt om jouw ondernemersdromen waar te maken. Zo iemand, als een Qredits-Coach.

Ervaringen van ondernemers

Ondernemen begint bij Qredits