Ontdek de e-learning

Deze links helpen je om alles over de e-learning Ondernemingsplan Schrijven te weten te komen. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Introductie video
Reviews 
Support 

Korting op de e-learning

Like ons op Facebook en ontvang direct een kortingscode ter waarde van €5 voor de e-learning Ondernemingsplan Schrijven. Geen Facebook? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en krijg de kortingscode per mail.

Like ons op Facebook
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 

Tablet gebruiken?

Dat kan! De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet. Log in via de e-mail die je van ons hebt ontvangen en schrijf je ondernemingsplan waar en wanneer jij dat wil.

De e-learning werkt op een computer, laptop en tablet

E-learning Ondernemingsplan Schrijven kopen
E-learning Ondernemingsplan Schrijven kopen

E-learning Ondernemingsplan Schrijven

Op zoek naar hulp bij het schrijven van jouw ondernemingsplan? Dan is de e-learning Ondernemingsplan Schrijven echt iets voor jou. Voor maar € 79,95 (incl. 21% BTW) heb jij de e-learning Ondernemingsplan Schrijven in huis.

Deze e-learning Ondernemingsplan Schrijven laat jou nadenken over je onderneming: wat wil je doen, waarom wil je het doen en wat heb je ervoor nodig?

Kenmerken van de e-learning Ondernemingsplan Schrijven:

  1. Eerste e-learning in Nederland waarbij je zelf een ondernemingsplan schrijft (voorbeeld);
  2. E-learning is volledig afgestemd op de kleine zelfstandige ondernemer;
  3. Het zet je aan het denken en het dwingt je om je plannen concreet te maken;
  4. Het ondernemingsplan kun je meteen gebruiken voor een kredietaanvraag bij Qredits;
  5. De e-learning vraagt gemiddeld 15 uur van de ondernemer.
  6. Lees meer kenmerken 

 

Hoe werkt het

Een e-learning is een online cursus die je op elke computer of tablet, in jouw eigen tempo, kan maken. De e-learning is altijd een combinatie van theorie, opdrachten, voorbeelden, testen en video’s. Er is gebruik gemaakt van de kennis van verschillende partijen: professionals binnen en buiten Qredits en onze partners. De e-learning bestaat uit losse modules en kan tussentijds onderbroken worden.

Wat heb je nodig

De e-learning werkt zowel op een computer, een laptop en een tablet. Als je gebruik maakt van een pop-up blokkering dan zul je deze uit moeten zetten.

 

Demo video | Reviews

]]