Op Stoom met Qredits

Op Stoom met Qredits

Denken in oplossingen, kijken hoe het wél kan. Dat vraagt om ondernemerschap en creativiteit. Op deze manier kan het Midden- en Kleinbedrijf in Nederland de crisis doorkomen. Als sociale kredietverstrekker hebben we hier als Qredits aandacht voor. We zetten volop in op het herstel van het MKB. Eén van die onderdelen is het event ‘Op Stoom’. Een gratis online event op donderdag 25 maart 2021 waarbij we je met een flinke portie inspiratie helpen om te denken in oplossingen.

BEKIJK LIVESTREAM PLENAIRE GEDEELTE

 

BEKIJK DEMO TOEKOMSTGERICHT ONDERNEMEN

 

BEKIJK WEBINAR FINANCIERING IN CORONATIJD

 

BEKIJK TRAINING SOCIAL MEDIA & SOCIAL SELLING

Gratis online event

Hare Majesteit Koningin Máxima schuift aan als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap alsmede demissionair staatssecretaris Mona Keijzer, ministerie van Economische Zaken en Klimaat. We delen tips voor tools, lichten maatregelen vanuit de overheid toe, geven uitleg over overbruggingskredieten én creatieve ondernemers delen hun kennis. Maar de kers op de taart is misschien wel het belangrijkste. We sluiten namelijk ons event af met korte sessies waarin we je concrete handvatten bieden. Tips waarmee mkb-ers of zzp-ers -de volgende dag al- stappen kunnen maken. Dat maakt nieuwsgierig toch?! Meteen aanmelden? Klik dan op de button hieronder.

AANMELDEN OP STOOM

Programma

Start 15.00 uur
15.00 uur – 15.40 uur | Ondernemen tijdens en na corona: Aan tafel o.a. Hare Majesteit Koningin Máxima (Nederlands Comité voor Ondernemerschap), Mona Keijzer (demissionair staatssecretaris Economische Zaken en Klimaat) en ondernemers die dankzij een twist in hun businessplan beter uit de crisis zijn gekomen. Tevens wordt het 25.000ste krediet van Qredits uitgereikt. 
15.40 uur – 16.15 uur | Politiek café: In gesprek met onder andere VVD-kamerlid Thierry Aartsen (woordvoerder MKB), Jan Meerman (directeur INretail) en Hans Biesheuvel (voorzitter ONL) over het herstel van MKB.
16.15 uur – 16.45 uur | Ondernemers café: Laat je inspireren door creatieve ondernemers. We delen handige tools uit en ondernemer én stand-up comedian Jandino Asporaat kruipt in de rol van motivational speaker. Hij neemt je mee in zijn weg naar succes, drijfveren en motivatie.  
16.45 uur – 17.15 uur | Praktisch: Schuif aan bij een demo van het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen, webinar Financieringsmogelijkheden in coronatijd of een training Social Media & Social Selling. 
Einde 17.15 uur

Persoonlijk gesprek: Tijdens het evenement zit een team van bedrijfsadviseurs, juridische experts en vertegenwoordigers van branche organisaties voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden in ons call center. Bel op 25 maart 0800-0125.

Nu alvast inspiratie op doen? Hieronder vind je interessante links!

Interessante links

Op Stoom met Qredits

Demo Toekomstgericht Ondernemen

Je businessmodel tegen het licht houden? Even proeven aan de kansen die er liggen? Volg dan hier op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur de demo van het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen.

Op Stoom met Qredits

Webinar Financiering in coronatijd

Investeren of overbruggen? Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Welke opties er zijn er in coronatijd? Laat je op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur informeren door een adviseur.

Op Stoom met Qredits

Training Social Media & Social Selling

Nieuwsgierig hoe jij online via je socials jouw dienst of product kunt verkopen? Schrijf mee bij de praktische tips van een expert. En laat je bijpraten over de laatste trends op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur.

Op Stoom met Qredits

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Op Stoom met Qredits

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterk uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Op Stoom met Qredits

Ervaringsverhaal Levy Boot

Binnen een jaar van in dienst bij Tommy Hilfiger naar een tweede eigen zaak. Dat is in een notendop het verhaal van Levy Boot (Poké & Zo). Ondanks dat er vanwege de maatregelen slechts ruimte is voor afhalen en bezorgen, loopt het concept als een trein. Meer inspiratie? Luister dan naar het verhaal van Thobias Smit (Thoob) op 25 maart tijdens het Ondernemers café.

Op Stoom met Qredits

MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport. Dit rapport geeft je houvast in het overwegen van de verschillende opties voor de toekomst van jouw bedrijf. Met de juiste tools ondersteunen we je in deze keuze.

Op Stoom met Qredits

Microkrediet voor herstel en investering na corona

In het afgelopen jaar heeft Qredits met haar overbruggingskrediet ruimte geboden aan ondernemers die door Corona zijn getroffen. Als de sociale kredietverstrekker willen we nu ook klaarstaan om ondernemers te helpen met het herstel van hun bedrijf.

Op Stoom met Qredits

Een sterke marketing strategie

Of je nu bezig bent met het starten van een nieuw bedrijf of er al een hebt, een marketingplan en een sterke online aanwezigheid is tegenwoordig onmisbaar. Monkeys & Bananas geeft je in een aantal kennisclips de eerste tips waarmee jij direct aan de slag kunt! Klik op onderstaande link, en begin vandaag nog met (het verbeteren van) jouw online marketing!

Op Stoom met Qredits

Laat je mening horen

ONL voor Ondernemers is de stem van de ondernemer. Download gratis de ONL Ondernemersapp en geef je mening in hét ondernemerspanel van Ondernemend Nederland.

Op Stoom met Qredits

Start met operatie appelboom

Starten als zzp'er? Dit kun je vergelijken met het groeiproces van een appelboom. Je plant een zaadje en plukt er later de vruchten van. Start nu jouw stappenplan en ontvang een oorkonde.

Op Stoom met Qredits

Dag van de ZZP’er

De Dag van de ZZP'er is de dag waarop het ondernemerschap wordt gevierd. Het is hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp'er, freelancer of interim professional écht bij moet zijn. Het is een dag vol inspiratie, informatie en motivatie. Wij hopen je te ontmoeten in november 2021!

Op Stoom met Qredits

Systeem op de schop

De podcast over sociaal ondernemen van Social Enterprise NL. In deze podcast gaan Stefan Panhuijsen en Willemijn Verloop in gesprek met ondernemers die werken aan een radicaal betere wereld. Welk systeem nemen zij op de schop? Hoe werkt dat, wat gaat goed en wat niet? Voorbij de standaardverhalen, op zoek naar nieuwe inzichten. En we gaan niet alleen met sociaal ondernemers in gesprek, maar ook met politici, investeerders, beleidsmakers, wetenschappers en corporates.

Op Stoom met Qredits

KVK werkt voor ondernemers

Corona en de gevolgen hiervan voor jouw bedrijf, het zijn zware tijden. Maak gebruik van de adviseurs van KVK Adviesteam. Zij staan dagelijks voor je klaar om naar je vraag te luisteren en te adviseren. Samen eens over een vervolgstap, dan brengt de adviseur je in contact met de juiste organisatie. Zo hielpen wij in 2020 ruim 125.000 ondernemers met een gratis advies.

Op Stoom met Qredits