Op Stoom met Qredits

Op Stoom met Qredits

Denken in oplossingen, kijken hoe het wél kan. Dat vraagt om ondernemerschap en creativiteit. Op deze manier kan het Midden- en Kleinbedrijf in Nederland de crisis doorkomen. Als sociale kredietverstrekker hebben we hier Qredits aandacht voor. We zetten volop in op het herstel van het MKB. Eén van die onderdelen is het event ‘Op Stoom’. Een gratis online event op donderdag 25 maart 2021 waarbij we je met een flinke portie inspiratie helpen om te denken in oplossingen.

Sta jij ondernemers bij als intermediair of coach, dan biedt Op Stoom ook voor jou nieuwe inspiratie.

Gratis online event

We delen tips voor tools, lichten maatregelen vanuit de overheid toe, geven uitleg over overbruggingskredieten én creatieve ondernemers delen hun kennis.

Maar de kers op de taart is misschien wel het belangrijkste. We sluiten namelijk af ons event af met korte sessies waarin we je concrete handvatten bieden. Tips waarmee jij -de volgende dag al- stappen kunt maken. Dat maakt nieuwsgierig toch?! Meteen aanmelden? Klik dan op de button hieronder.

AANMELDEN OP STOOM

Programma

Start 15.00 uur
15.00 uur – 15.25 uur | Elwin Groenevelt (CEO Qredits) deelt handige tools voor ondernemers.
15.25 uur – 16.15 uur | Politiek café: In gesprek met onder andere VVD-kamerlid Thierry Aartsen (woordvoerder MKB), Jan Meerman (directeur INretail) en Hans Biesheuvel (voorzitter ONL) over het herstel van MKB.
16.15 uur – 16.45 uur | Ondernemers café: Laat je inspireren door creatieve ondernemers. Ook kruipt ondernemer én stand-up comedian Jandino Asporaat in de rol van motivational speaker. Hij neemt je mee in zijn weg naar succes, drijfveren en motivatie.  
16.45 uur – 17.15 uur | Praktisch: Schuif aan bij een demo van het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen, webinar Financieringsmogelijkheden in coronatijd, training Social Media & Social Selling. 
Einde 17.15 uur

Persoonlijk gesprek: Tijdens het evenement zit een team van bedrijfsadviseurs, juridische experts en vertegenwoordigers van branche organisaties voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden in ons call center. Bel op 25 maart 0800-1235.

Nu alvast inspiratie op doen? Hieronder vind je interessante links!

Interessante links

Op Stoom met Qredits

Demo Toekomstgericht Ondernemen

Je businessmodel tegen het licht houden? Even proeven aan de kansen die er liggen? Volg dan hier op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur de demo van het lesprogramma Toekomstgericht Ondernemen.

Op Stoom met Qredits

Webinar Financiering in coronatijd

Investeren of overbruggen? Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Welke opties er zijn er in coronatijd? Laat je op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur informeren door een adviseur.

Op Stoom met Qredits

Training Social Media & Social Selling

Nieuwsgierig hoe jij online via je socials jouw dienst of product kunt verkopen? Schrijf mee bij de praktische tips van een expert. En laat je bijpraten over de laatste trends op 25 maart van 16.45 uur – 17.15 uur.

Op Stoom met Qredits

Webcollege: Zichtbaarder Online

Hoe word ik online zichtbaarder? Wat is de beste manier om mezelf te presenteren? Waar haal ik de durf vandaan om mijn online podium te pakken? Met de 10 tips uit dit webcollege voor een krachtige online presentatie ga je voortvarend van start.

Op Stoom met Qredits

Toekomstgericht Ondernemen

Met vertrouwen de toekomst tegemoet? Misschien is het nu nog lastig te geloven. Maar met de juiste draai aan je business model kan je best wel eens sterker uit de strijd komen. Voor ondernemers die willen gaan hervormen of vernieuwen is het programma ‘Toekomstgericht Ondernemen’ de uitkomst.

Op Stoom met Qredits

Ervaringsverhaal Levy Boot

Binnen een jaar van in dienst bij Tommy Hilfiger naar een tweede eigen zaak. Dat is in een notendop het verhaal van Levy Boot (Poké & Zo). Ondanks dat er vanwege de maatregelen slechts ruimte is voor afhalen en bezorgen, loopt het concept als een trein. Meer inspiratie? Luister dan naar het verhaal van Thobias Smit (Thoob) op 25 maart tijdens het Ondernemers café.

Op Stoom met Qredits

MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar adviesrapport. Dit rapport geeft je houvast in het overwegen van de verschillende opties voor de toekomst van jouw bedrijf. Met de juiste tools ondersteunen we je in deze keuze.

Op Stoom met Qredits

Corona-overbruggingskrediet

Is jouw bedrijf door corona getroffen? Dan kun je voor een overbruggingskrediet bij Qredits terecht. Want als sociale kredietverstrekker willen we ook in deze tijden klaarstaan om ondernemers te helpen.

Op Stoom met Qredits