Qredits 10 jaar

Het liefst lieten we echte confetti uit je beeldscherm komen, maar dat laat de technologie nog niet toe. Qredits bestaat dit jaar namelijk 10 jaar en dat vierden we op dinsdag 5 maart 2019 met een officieel jubileumevenement.

scroll naar beneden

Hoog bezoek 

We zijn op dit jubileumevenement vereerd met een bezoek van Hare Majesteit Koningin Máxima. Zij stond ooit aan de wieg van Qredits en feliciteerde ons in een bijzondere speech. Ook staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat sprak op het podium over de rol van Qredits voor het MKB in Nederland.

 

Kijk mee!

De sfeerimpressie van deze feestelijke dag willen we dan ook graag met je delen. Kijk dus mee en laat je inspireren door de motiverende woorden!

 

 

10 jaar Qredits

Dat we tien jaar bestaan is ook echt een mijlpaal. In 2009 startten we met vijf medewerkers en zonder een aanvraag, een jaar later hadden we 600 ondernemers gefinancierd. Nu tien jaar later hebben we 15.000 kredieten uitgeboekt en werken we met 90 man dagelijks aan het bevorderen van ondernemerschap. Dat doen we ondertussen niet meer alleen in Nederland, maar ook op de Cariben en sinds vorig jaar zaaien we onze kennis in andere Microkredietinstellingen in Europa. Een groei waar we in 2009 alleen maar van droomden.

 

Hele jaar feest!

Het hele jaar door zullen we aandacht geven aan ons jubileum, zodat ook jij het met ons mee kunt vieren. Zo hebben we in samenwerking met fotograaf Jaap van den Beukel een prachtige ‘Reizende Fototentoonstelling’ ontwikkeld over ondernemerschap en de passie die daar hand in hand mee gaat.

Bekijk de tentoonstelling ‘Passie voor ondernemen’ vanaf 26 juli op het Velperplein in Arnhem, daarna reist de tentoonstelling door een volgende locatie.
Geen update missen over ons jublieumjaar? Volg ons dan op Facebook!

10 jaar Qredits Landkaart

 

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Qredits 10 jaar