Qredits Hulplijn

Qredits Hulplijn

Financiële gevolgen coronavirus? 

Het coronavirus heeft op de volksgezondheid haar sporen al nagelaten. Naast fysieke gevolgen kan het virus ook financiële gevolgen hebben voor jou als ondernemer. We merken dat onze klanten geraakt worden door de huidige situatie rondom het coronavirus.  

Qredits Hulplijn 

Om jou snel te kunnen helpen hebben we een hulplijn in het leven te geroepen. Heeft jouw onderneming financiële problemen door de situatie rondom het coronavirus? Bel dan naar 0546-534080 of mail ons op info@qredits.nl.

Corona-overbruggingskrediet 

Vanaf nu kun je ook voor een overbruggingskrediet terecht bij Qredits. Daar hebben we de afgelopen weken hard aan gewerkt. Want als sociale kredietverstrekker willen we ook in deze tijden klaarstaan om ondernemers te helpen. Zoek jij een lening om deze coronacrisis te overbruggen? Bekijk ons Corona-overbruggingskrediet.

Waarom?  

Ondernemers zoals jij zijn de motor van onze economie, als we door een menselijke benadering erger kunnen voorkomen, vinden we dat we ons hoofd boven het maaiveld moeten uitsteken. Overigens niets nieuws, we zijn er namelijk altijd al voor startende en bestaande ondernemers. 

Hulpmaatregelen voor ondernemers

Bekijk de belangrijkste hulpmaatregelen voor ondernemers.

Tip! 

Voor in de tussentijd tippen we je over onze Qredits pagina vol artikelen met info over de coronacrisis: Daarop vind je voorbeeldbrieven voor betalingsregelingen. Maar ook onderwerpen als ‘De zaken staan stil. Geen omzet. Wat nu?’ komen aan bod. Praktisch, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Neem dus in de tussentijd een kijkje en laat je inspireren.  

Qredits Hulplijn