Waarom Qredits

Waarom Qredits

In een wereld waar het draait om winst, kijken wij naar jou als ondernemer. Ons doel is om jouw dromen mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap, de kracht van een goed idee. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden van een onderneming.

Qredits heeft een bijzondere positie in de financiële markt. Wij zijn geen bank, maar een stichting en zijn er dus niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord maar daarmee de wereld.

De voordelen van Qredits

  • geen winstoogmerk
  • persoonlijke aanpak
  • begeleiding door ervaren coaches
  • handige ondernemerstools
  • samenwerking met betrouwbare partners
  • onafhankelijke kredietverstrekker

De missie van Qredits is vertaald in 4 kernwaarden:

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan een actief netwerk van bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen. En verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. We komen bij de klant thuis en kijken samen naar de plannen en mogelijkheden. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Ons doel is het toegankelijk maken van ondernemerschap. Daarbij zijn we een stichting zonder winstoogmerk. We willen mensen helpen bij het realiseren van hun passie én als dat nodig is bieden we hen een tweede kans.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Onze dienstverlening is gericht op het voortbestaan van de ondernemer. We hebben een levensvatbaar business-model dat leunt op het succes van onze klanten.

Waarom Qredits