Bereid je voor met een gedegen ondernemersplan

06-05-2010

Elwin Groenevelt is directeur en mede-initiatiefnemer van Qredits (Microkrediet in Nederland). Elwin heeft voorafgaande aan de start van Qredits ongeveer 15 jaar in diverse functies bij Fortis Bank gewerkt, uiteindelijk als regiodirecteur bedrijven in Oost-Nederland.

Qredits is een landelijke kredietverstrekker voor zakelijke ondernemers in Nederland. Qredits geeft persoonlijk en maatwerkadvies aan ondernemers door middel van een persoonlijk gesprek bij een kredietaanvraag en het contact blijven houden met de ondernemer waardoor flexibele oplossingen mogelijk zijn. Je bouwt wel een track record op bij een bank omdat Qredits via banken werkt. Qredits levert starterskredieten en bedrijfskredieten, beiden tot maximaal 35.000 Eur. Qredits is met haar hoofdkantoor gevestigd in Almelo en heeft een landelijke dekking met kantoren op diverse plaatsen in Nederland.

Elwin vindt zijn passie in het in de markt zetten van nieuwe initiatieven die er toe doen. Met Qredits lukt het om dit te doen met maatwerk aandacht voor kleine ondernemers. Inspiratie haalt Elwin uit het neerzetten van mooie resultaten met een krachtig team.

Het grootste probleem bij starters is dat ze enerzijds onvoldoende voorbereid starten met een onderneming en onvoldoende liquiditeit hebben. Anderzijds is het probleem dat als ze gestart zijn ze te snel stoppen.

De belangrijkste tip is een goede voorbereiding met name een gedegen ondernemersplan.

 

Bereid je voor met een gedegen ondernemersplan