Bezoek Hare Majesteit Koningin Máxima

Bezoek Hare Majesteit Koningin Máxima

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vandaag een bezoek gebracht aan onze Digitale Werkplaats in Enschede. 

Een jaar geleden introduceerden Google Nederland en Qredits Microfinanciering Nederland in samenwerking met diverse gemeenten de Digitale Werkplaats. Het doel hiervan is om digitale vaardigheden bij ondernemers te stimuleren en hen kennis bij te brengen over de verschillende financieringsmogelijkheden. Na een succesvolle aftrap in Eindhoven een jaar geleden en geslaagde edities in Nijmegen, Groningen, Hilversum, Rotterdam, Den Haag en Maastricht kwamen ondernemers deze keer in Enschede bijeen om hun kennis bij te spijkeren.

Kracht van ondernemers

Qredits en Google geloven in de kracht van de ondernemers en de belangrijke rol die zij spelen in de groei van de Nederlandse economie. Ondernemers zijn de Nederlandse economie. En daarom steunen Qredits en Google ondernemers die willen groeien door ze kennis aan te bieden.

Koningin Máxima

H.M. Koningin Máxima bezocht de Digitale Werkplaats in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Zij woonde onder meer een workshop bij voor ondernemers over het vergroten van naamsbekendheid en sprak met verschillende ondernemers over hoe zij het internet hebben ingezet om te groeien en of ze gebruik hebben gemaakt van alternatieve financiering.

Initiatiefnemers

Google richt zich met dit initiatief op het verbeteren van de manier waarop ondernemers in contact komen met informatie. Qredits is een non-profitorganisatie die ondernemers in Nederland ondersteunt bij het starten of uitbreiden van hun bedrijf door het aanbieden van kredieten en coaching door professionals.

Uniek en onderscheidend vanwege onze kernwaarden

Verbinden

Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes. We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze partners.

Persoonlijk

De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal. We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Sociaal

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk.

Zakelijk

We richten ons op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

Bezoek Hare Majesteit Koningin Máxima