De Digitale Werkplaats komt naar Rotterdam toe

De Digitale Werkplaats naar Rotterdam

Na Eindhoven, Nijmegen, Groningen en Hilversum organiseren we nu De Digitale Werkplaats in Rotterdam. Op 9 en 10 mei worden de Schiecentrale Studio's, de voormalige turbinehallen van de ruim 100 jaar oude elektriciteitsfabriek, omgebouwd tot een 'werkplaats' voor ondernemers.

De plek voor groei

De Digitale Werkplaats is dé plek waar je als ondernemer met ambitie het juiste gereedschap krijgt voor groei. Google en Qredits organiseren dit evenement samen door heel Nederland. Waarom? Wij willen ondernemers helpen om hun plannen te realiseren door kennis en vaardigheden aan te bieden om verder te groeien.

Wat kun je verwachten?

Op het programma staan onderwerpen als: online vindbaarheid en verkoop, het financieren van groei en het verhogen van de naamsbekendheid. En natuurlijk is er ruimte om te netwerken en in gesprek te gaan met experts. Deelname aan De Digitale Werkplaats is gratis en duurt een dagdeel..

Ben jij ondernemer of ken je ondernemers die hier absoluut bij moeten zijn? Ga dan snel naar g.co/digitalewerkplaats voor meer informatie of meld je aan.

9 en 10 mei

De Schiecentrale | Sint Jobsweg 116 | Rotterdam

Meer informatie   Nu aanmelden

De Digitale Werkplaats komt naar Rotterdam toe