De Goudse Verzekeringen wordt partner van Qredits

13-12-2012

De visie van Qredits is dat je ondernemen niet alleen doet. Daarom heeft Qredits een pool opgebouwd met honderden ondernemerscoaches en professionals. Ze werken allemaal op vrijwillige basis en zetten zich in om startende ondernemers in Nederland de best mogelijke ondernemersstart te geven.

Naast een eigen coachingspool biedt Qredits coaches aan van verschillende bedrijfspartners, zoals de Rabobank, Welten en BDO. De nieuwste bedrijfpartner is De Goudse. Michel Lamie, bestuursvoorzitter van De Goudse legt uit: “De samenwerking sluit perfect aan bij onze strategie die zich richt op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en als doel heeft hen verder te helpen met onderscheidende verzekeringsproducten en waardevolle dienstverlening. 

Toen De Goudse in 1924 werd opgericht  had ook oprichter Geert Bouwmeester een netwerk van adviseurs die hem ondersteunden bij zijn eerste stappen op het ondernemerspad. “Door ons altijd uit te laten dagen en kritische vragen niet uit de weg te gaan is ons familiebedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Wij kunnen dus uit ervaring zeggen dat coaching echt helpt”, legt Lamie uit. “En het mooie is dat wij ondernemers door de samenwerking met Qredits nog beter leren kennen en begrijpen. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.”

 
De Goudse Verzekeringen wordt partner van Qredits