Eerste Flexibel krediet verstrekt

Eerste Flexibel krediet verstrekt

Nadine van der Zee, een klant van het eerste uur van Qredits, heeft vandaag het eerste Flexibel krediet ontvangen. Bedrijfsadviseur Mirjam overhandigde haar vanochtend een grote cheque met een bos oranje tulpen. Nadine zag er nog net zo uit als zeven jaar geleden: blonde pijpenkrullen, roze lippenstift en vintage kleding. Ze straalde. Het gaat namelijk goed met Nadine.

Van een naar twee winkels

Het begon met een kledingwinkel annex leuke spullen winkel op de Runstraat in Amsterdam. Vierentwintig uur per dag was Nadine aan het werk, samen met haar nichtje. Vervolgens is ze twee jaar geleden gaan uitbreiden naar De Hallen in Amsterdam West. Een populaire plek waar veel toeristen en Amsterdammers op af komen voor alle lekkere eetstalletjes. Nadine mocht op deze plek een ruimte huren, een groot compliment. Het liep goed, ondanks dat mensen voornamelijk impuls aankopen deden, maakte Nadine winst. Maar niet genoeg vond zij. Ze wilde meer en na twee jaar ging zij opzoek naar een nieuwe locatie waar zij nog meer mensen zou kunnen bereiken.

“Ik belde de straatmanager van de Haarlemmerstraat. Het klikte. Zij wilde The Darling wel naar haar straat halen. Het scheelt dat ik inmiddels wel een naam heb gecreëerd dus mensen weten dat het concept goed loopt. Ook de makelaar had vertrouwen in mij en gaf mij een meer dan acceptabele huurprijs.” En dus verhuist Nadine binnenkort met haar tweede winkel naar dhttps://qredits.nl/manager/?a=resource/update&id=6529e Haarlemmerstraat waar ze de grootste winkel tot nu toe krijgt.

Meer dan alleen winkels

Naast de winkels heeft Nadine ook een webshop. “Dat begint nu allemaal te lopen. Maar dat doe ik niet alleen hoor. Ik wordt geholpen door fantastische vaste krachten en stagiaires van de fashion opleiding. The Darling ben ik niet alleen meer, dat is echt een heel team geworden.

Tot slot organiseert The Darling ook eigen festivals, richten ze hotels in met hun typische sfeer en hebben ze een online platform.

Flexibel krediet geeft mij rust

Kortom The Darling doet het goed. Waarvoor is dan het Flexibel krediet nodig?

“De winkel op de Haarlemmerstraat is veel groter en moeten dus veel spullen in. Ik vind het een prettig idee dat ik niet al mijn eigen geld gebruik hiervoor. En doordat ik het flexibel leen, is niks definitief. Er is gewoon geld beschikbaar en als ik het nodig heb, kan ik snel erbij. En anders laat ik het gewoon staan, daar betaal ik toch geen rente over. Uiteindelijk geeft het mij gewoon rust.”

Nadine heeft met haar ambitie, doorzettingsvermogen en succes Qredits, dat is duidelijk!

Meer weten over Nadine? Lees haar eerste verhaal!

Meer informatie over Flexibel krediet  Nu een Flexibel krediet aanvragen

Eerste Flexibel krediet verstrekt