Het Labyrint voor Coffee, Bites en Music

Het Labyrint voor Coffee, Bites en Music

02-09-2014 KredietCoach

Eigenaar Jan Droog: “Ik heb altijd al een droom gehad om een eigen brasserie/lunchroom te beginnen, maar dan in combinatie met een podium. We gaan veel verschillende activiteiten organiseren, zoals lezingen, wijnproeverijen en akoestische muziekavonden. Ik geloof in de kracht van goed eten en drinken in combinatie met cultuur”.

Naast het podium vindt Jan het ook belangrijk dat hij bijdraagt aan een mens-, dier- en milieuvriendelijke wereld. Daarom is al het eten biologisch, wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse streekproducten, fairtrade producten en draait de gehele lunchroom op groene stroom.  

Financiering

Om de verbouwing van Het Labyrint te kunnen financieren, had Jan wel een financiële injectie nodig. Door de crisis lukte het niet om de financiering rond te krijgen bij de banken. De financiële instelling Qredits geloofde echter wel in Jan en zijn plan. Naast het krediet wat hij daar kreeg, heeft Qredits ook een coach aangeboden die Jan bij de start zal ondersteunen.

Op 5 september 2014 vanaf 16.00 uur opent Het Labyrint, Schoolstraat 28 te Delft, haar deuren met een spectaculair openingsfeest. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Het Labyrint voor Coffee, Bites en Music