Klaar voor de start? Ondernemen maar!

Klaar voor de start? Ondernemen maar!

Tijdens dit congres wil StartersNetwerk073 ondernemers wegwijs maken in wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen. En dat alles in één middag. StartersNetwerk073 is een netwerkclub voor startende ondernemers van de regio ’s-Hertogenbosch. Het motto is ‘samen leren ondernemen’.

Lezingen en workshops

Je kunt kiezen uit verschillende lezingen en workshops. Laat je inspireren door lezingen van de inspirerende zakenman Bob Hutten van Hutten catering of marketing- en internettrendwatcher Jan Willem Alphenaar of volg de presentatie van de Belastingdienst over de fiscale valkuilen voor startende bedrijven. De workshops worden o.a. gegeven op het gebied van marketing, website profilering, leer de elevator pitch of vertel je verhaal voor een jury.

Informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan diverse ondernemers die jouw vragen kunnen beantwoorden over bijvoorbeeld financiën, juridische zaken, communicatie, website, administratie en het huren van (flexibele) kantoorruimte. Ook (landelijk) grote partijen zoals Stichting ZZP Nederland en de Belastingdienst zijn van de partij, evenals enkele regionale partijen waaronder de gemeente ’s-Hertogenbosch, OndernemersliftPlus en Open Coffee Vught & Cromvoirt. Niet onbelangrijk: als je een lening nodig hebt kun je bij vier verschillende partijen terecht waronder Qredits.    
Om 17.00 uur sluiten we af met een netwerkborrel.

Locatie en tijd

Het congres Klaar voor de start? Ondernemen maar! vindt plaats bij ZLTO, een eigentijds modern gebouw met karakteristieke vergaderzalen aan de Onderwijsboulevard 225 in ’s-Hertogenbosch. Het congres duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur.

Klaar voor de start? Ondernemen maar!