"Mijn coach is nu mijn boekhouder"

20-12-2013 CoachPlanBoekhuider

“Vanuit die ervaring wilde ik een service oprichten om mensen een helpende hand te bieden bij een ontruiming. De ontruiming doet mijn personeel dat gecertificeerd  is en daar ervaring in heeft. Soms help ik mee, maar meestal coördineer ik de ontruiming. Ik ondersteun de mensen bij de aanpak en het faciliteren. Ik wil een helpende hand bieden, bijvoorbeeld bij overlijden. Er moet dan meestal in een korte tijd een huis worden leeggehaald, wat wel het laatste is waar je als nabestaanden aan wilt denken. Ik vind het prettig om met mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme anderen te ontzorgen en te ontlasten.”

Hulp bij het schrijven van mijn plan
Kim Ramaekers was bezig met het schrijven van haar ondernemingsplan toen ze Qredits tegen kwam. “Ik merkte dat ik best wat hulp kon gebruiken bij het schrijven van mijn plan; vooral het financiële gedeelte vond ik lastig. Via het internet kwam ik bij Qredits terecht. Daar las ik over de mogelijkheid om hulp te krijgen van een coach bij het schrijven van mijn ondernemingsplan. Ik vond het wel spannend om het coachingstraject via internet te kopen, want je weet niet goed wat je kunt verwachten. Maar ik ben heel erg blij dat ik het heb gedaan. Peter Cools, adviseur bij HHGroep Horeca Administraties en vrijwillige coach bij Qredits, heeft me geholpen om mijn plan goed op papier te krijgen. Daarnaast is hij een echte sparringpartner met veel financiële kennis. We hadden zeker een keer in de twee weken contact, telefonisch of we spraken af.  Na het afsluiten van het coachingstraject heb ik Peter gevraagd of hij mijn boekhouding wil doen. Ook kan ik hem altijd bellen voor andere ondernemerszaken.”

“Bij de afsluiting van het coachingtraject heb ik persoonlijk contact gehad met Qredits. Een medewerker belde mij over mijn ervaring met het traject. Deze is erg positief. Mocht ik in de toekomst nogmaals behoefte hebben aan een coach, dan ga ik zeker weer naar Qredits. Ik zal het andere ondernemers ook van harte aanbevelen!”

Meer informatie over Ramaekers Ontruiming-Service vindt u op http://www.ontruiming-service.nl/