MKB Financiering Event

MKB Financiering Event

Het MKB Financiering Event is er voor ondernemend Nederland om de mogelijkheden van alternatieve financiering te bespreken.

Wat past bij jouw bedrijf? En waar moet je op letten zodat je ver weg blijft van woekerrentes? Hoe voorkom je dat je overdonderd wordt door onaangename verrassingen in de kleine lettertjes? Ben je ondernemer én heb je start-, werk- of groeikapitaal nodig? Of zoek je in deze tijden een corona-overbruggingskrediet? Tijdens het Online MKB Financiering Event informeren ONL voor ondernemers, Stichting MKB Financiering, Qredits en Voldaan samen met andere partijen jou als ondernemer over de mogelijkheden van alternatieve financiering. Dit gebeurt aan de hand van verschillende live roundtables, live webinars en je kunt chatten met experts.

Schrijf je nu gratis in en krijg toegang tot alle online gesprekken over het alternatieve financieringslandschap voor ondernemers, overbruggingskredieten en laat je inspireren door andere ondernemers in deze tijden van crisis. Laat je meenemen in de financiële inzichten van experts op het gebied van crowdfunding, investeren, groeien en overleven in het huidige tijdperk. Stel je vragen aan de experts op het expertplatform. Van ondernemersdilemma’s tot financieringsvraagstukken, je bespreekt het privé via de chat. Als je je adres achter laat ontvang je van ons een leuke attentie voor het Online MKB Financiering Event.

Bekijk het programma op de website www.mkbfinancieringevent.nl of meld je nu direct aan op eventbride.nl!

MKB Financiering Event