Werkkapitaal-krediet

Werkkapitaal-krediet

Vanaf vandaag is het mogelijk voor ondernemers om een werkkapitaalkrediet bij Qredits aan te vragen. Het zogenaamde Flexibel krediet van Qredits is er voor bestaande ondernemers die een flexibele financieringsbehoefte hebben. Met het aanbieden van dit nieuwe product speelt Qredits in op de behoefte van ondernemers in het MKB om naast een vaste lening ook flexibel geld te kunnen opnemen.

Minister Kamp

Minister Kamp van Economische Zaken: “Startende bedrijven en mkb’ers zijn vaak op zoek naar tijdelijk extra werkkapitaal om in acute financieringsbehoeften te voorzien. Facturen moeten worden betaald, voorraden moeten worden voorgeschoten of salarissen moeten worden uitgekeerd. Met de vandaag door Qredits geïntroduceerde flexibele financieringsvorm, worden ondernemers geholpen aan het benodigde geld zodat ze hun bedrijf draaiende kunnen houden en rekeningen tijdig kunnen betalen. Dat is niet alleen goed voor de bedrijven zelf, maar ook voor de toeleveranciers en het personeel.”

Het Flexibel krediet is toegankelijk ingericht voor bedrijven. Een ondernemer neemt alleen maar geld op wanneer hij daar behoefte aan heeft. En stort het geld terug wanneer dat voor hem mogelijk is. Kortom, het product speelt in op de flexibele financieringsbehoefte die er in de markt speelt.

Totaal financieringsoplossing

Elwin Groenevelt, Algemeen Directeur Qredits: “Met het Flexibel krediet biedt Qredits echt een totaal financieringsoplossing aan voor ondernemers in het MKB. Ik ben erg blij dat we hiermee nog meer de verschillende behoeftes van de ondernemer kunnen vervullen.”

Vierde financieringsproduct

Het Flexibel krediet is een extra financieringsproduct dat wordt aangeboden in combinatie met een lening van Qredits. In totaal kan een ondernemer bij Qredits maximaal € 250.000 aan financiering aanvragen in de vorm van een lening en het Flexibel krediet. Het Flexibel krediet is het vierde financiële product wat Qredits op de markt aanbiedt. Momenteel verstrekken wij Microkrediet (tot € 50.000), MKB-krediet (€ 50.000 - € 250.000) en Hypothecair krediet (tot € 250.000).
 

Meer informatie over Flexibel krediet  Nu een Flexibel krediet aanvragen

Werkkapitaal-krediet