Nieuwe samenwerking met PUM en NCD

Nieuwe samenwerking met PUM en NCD

"PUM en NCD zijn twee professionele organisaties die jarenlange ervaring hebben in het MKB. Door gebruik te mogen maken van hun aanwezige kennis en knowhow, vaak branchegericht, ontstaat er een unieke mogelijkheid voor starters en bestaande ondernemers om goede coaching te kunnen krijgen."
Roy Spit, commercieel directeur Qredits

Maak kennis met onze nieuwe coachingspartners
PUM Netherlands senior experts is een non-profit organisatie die bedrijven uit ontwikkelingslanden en opkomende markten adviseert die geen commerciële consultant kunnen betalen. Vanaf nu zullen zij niet alleen in het buitenland ondernemers ondersteunen, maar ook in Nederland.

"We zijn verheugd dat de kennis en expertise van onze 3.200 vrijwillige senior experts, niet langer alleen in zeventig landen buiten Nederland beschikbaar is, maar ook voor MKB-ondernemers in eigen land. Met hun praktijkervaring van minimaal dertig jaar, vaak zowel op de werkvloer als in bestuurskamers, kunnen de PUM-experts als coach jonge ondernemers deskundig en pragmatisch adviseren en inspireren. We kijken uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking!"
Thijs van Praag, algemeen directeur PUM Netherlands senior experts

De NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is sinds 1953 hét platform voor Leiderschap & Toezicht. Een vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders. De NCD heeft bijna 2.000 leden.

"Goed en verantwoordelijk leiderschap en ondernemerschap staat hoog op de agenda van de NCD-leden. Niet alleen besteden we daar binnen de NCD veel aandacht aan door een breed scala aan events en opleidingen, maar we zien het ook als onze verantwoordelijkheid om de optelsom van die kennis en kunde met anderen te delen. De manier waarop Qredits de door hen gesteunde ondernemers wil coachen sluit daar prima op aan. NCD-leden steken daar graag hun energie in om waar nodig ondernemers te begeleiden naar nog meer succes."
Gerard van Vliet, directeur NCD

We kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking met beide organisaties en wensen alle nieuwe coaches heel veel succes en plezier in het coachen. 

Nieuwe samenwerking met PUM en NCD