Noordelijke financieringsdag 2014

Noordelijke financieringsdag 2014

Om dit goed in beeld te brengen organiseren Flinc en de NOM op 21 mei aanstaande de Noordelijke financieringsdag 2014! Alle vormen van financiering komen aan bod en u wordt geïnformeerd door niemand minder dan:

Jan Kees de Jager en Floris van Alkemade

Voormalig Minister en Staatssecretaris van Financiën, Jan Kees de Jager, zal op interactieve wijze zijn visie geven op het huidige en toekomstige financieringsklimaat voor ondernemers. Daarnaast zal Floris van Alkemade als ervaren informal investor en Business Angel de aanwezigen meenemen in de wereld van het verwerven van (risicodragend) kapitaal. Floris van Alkemade heeft in de afgelopen jaren in meer dan dertig innovatieve ICT bedrijven geïnvesteerd in Europa en Silicon Valley.

Workshops

In het tweede gedeelte van de bijeenkomst wordt een serie workshops aangeboden waar de verschillende financieringsbronnen zich presenteren. Zo kunnen ondernemers kennis maken met onder andere de nieuwe fondsen vanuit de noordelijke provincies, maar ook informal investment, crowdfunding, participatiemaatschappijen, kredietunies, microfinanciering en de diverse overheidsregelingen. Tot slot wordt een informatiemarkt georganiseerd waarin de aanwezige organisaties zichzelf en hun mogelijkheden presenteren.

Kortom

Herkent u het gevoel van ‘door de bomen het bos niet meer zien in financieringsland’? Leg 21 mei van 13:00 uur tot 18:00 uur dan vast. De Noordelijke Financieringsdag 2014 vindt plaats in het WTC in Leeuwarden. Binnenkort meer informatie op www.flinc.nl.

Noordelijke financieringsdag 2014